Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 31. lokakuuta 2011

Lempiasioitani + runo fiiliksistäni

Ajattelin aikani kuluksi tehdä merkinnän, johon  listaan muutamia lempiasioitani, joita omistan. (Anteeksi jo nyt kuvien keltaisuus, syytän huonoa valaistusta!) Aloitetaan söpöimmästä, eli welcome Seppo!


Seppo on Ikeasta ostettu rotanrääpäle. Hän on oikeasti E:n omaisuutta, mutta on jäänyt asumaan mun luokse.


Ehdoton lempihajuveteni on Dieselin Fuel For Life Unlimited ♥! Ostin tän joskus pari vuotta sitten jo Stockmann Beautysta. Oon muutenkin hajuvesiaddikti; omistan tällä hetkellä kahdeksan hajuvettä. Huono juttu tässä on se, et oon hirveen huono muistamaan käyttää niitä...!


Lempikirjaa on vaikea valita, mutta lopulta aina päädyn tähän Deborah Spungenin And I Don't Want to Live This Life -kirjaan, joka tunnetaan suomeksi nimellä Nancy. Eli kysehän on Nancy Spungenista ja hänen elämäntarinastaan. Koskettava ja upeasti kirjoitettu kirja imo. Oon lukenut tän nyt kahdesti, ja uskon että tuun lukemaan sen vielä monta kertaa.


Sitten vielä lisää kirjoja! Jos kahta kirjaa voi kirjasarjaksi sanoa, niin tässä on lempparini! Ken Follettin The Pillars of the Earth ja sen jatko-osa World Without End. Rakastan näitä(kin)! Upeita järkäleitä, suosittelen jos historialliset romaanit yhtään kiinnostavat. 


Nyt tulee sitten surkea kuva mutta kai tuosta saa selvän. Eli lempielokuvanihan se siinä; Kaunis mieli. Tarviikohan tätä edes perustella? Kaunis elokuva skitsofreniaa sairastavasta miehestä. Itkettää. Tätä suosittelen kaikille hyvän draaman ystäville. Tää on mahtava. Upea. Loistava. Ah!


Lempparikoruni on Antti Asplundin risti, jota en itse halua mieltää ristiksi since I'm not a Christian. Mutta tää on vaan mukaisa ♥


Lopuksi vielä runo, jonka olen kirjoittanut pari vuotta sitten, mutta joka pitää edelleen paikkansa. Harmillista sinänsä.

Taustalla soi Yellowcard pitkästä aikaa ja mua väsyttää. Parempi lopettaa tähän...2 kommenttia :

  1. mulla oli joskus joku näyteputkilo tota dieselin hajuvettä ja se on kyllä aikas ihana! :) ps miksei tässä oo mun kuvaa? )::

    VastaaPoista
  2. HAHA XDDDDDDDDDD sori noora, unohdin ;_______;!!

    VastaaPoista