Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 31. lokakuuta 2011

Meikkipussintyhjennysleikki jne.

Nyt aion aikani kuluksi ja teidän huviksenne kaivella meikkipussini sisältöä ja esitellä sen teille! Hiphei ja hurraa :D


Vasemmalla Seppälän MSCHIC -mineraalipuuteri, joka on muuten elämäni ensimmäinen puuteri! Ostin sen vähän aikaa sitten kun kaikki kyseisen tuotesarjan tuotteet olivat vain 5€/kpl. Ihan jees musta tää, varsinkin kun harvemmin käytän. Ja oikealla H&M:n poskipuna, sävy 12 Dazzling Peach.


Tää on Lumenen kulmavaha vaikkei se siltä näytä :______D Se on jo kulunut vanha parka, mut vielä toimii, vielä toimii!


Ripsivärikokoelmani! Ensimmäisenä uusin ostokseni; IsaDoran Big Bold Mascara. Toisena niinikään IsaDoran Wigwham -ripsari. Lisäksi vielä L'orealin Volume Million Lashes ja Maybellinen Colossal Volum Express "Cat Eyes". Kahta ensimmäistä käytän yleensä yläripsiin, kahta jälkimmäistä alaripsiin.


Huulikiiltoni! Vasemmalta oikealle: kaksi Lumenen Wild Rose Lip Glossia (sävyt 5 ja 1), Lumenen Lingonberry Lip Lacquer (sävynumero tuhoutunut (Y) ), Lumene Natural Code -huulikiillot (sävyt 8: Pink Sugar ja 9 Sheer Nougat) ja H&M:n ihan tuollainen väritön.


Ja vielä löytyy! Huulipuna-armeijani, ah! Näistä puuttuu tietoja aikalailla enkä muista mistä ovat kaikki ilmestyneet mut katotaan... Eka on ainakin Rimmelin; 620 Coral Queen. Tokan merkistä ei havaintoa, mut jonkun meikkimerkin Satin Collection; 536 Rouge Empire. Make-Up Storen musta, sävy (kai) "Dawn". Sitten mystinen jonka sain äidiltä; sävy Spiced Raisin. Sit viel kaks Maybellinen ColorSensational -punaa; sävyt 715 Choco Cream ja 882 Choco Pearl.


Ja tässä basenjipoikamme Joona sen kuuluisan pehmolelunsa kanssa. Ihme että sain sen istutettua noinkin hyvin kuvaan, normaalisti se ei tykkää yhtään olla kuvattavana. Tosin vähän kärsivä ilme sillä nyttenkin on... :D


TÄSÄ MÄÄ ILMAN LASEJA JÄNNÄÄ !!


En jaksanut lähteä tänään päivätoimintaan, joten jäin kotiin nukkumaan (ja päivittämään blogia...); oon paha ihminen. Huomenna pitäis olla siellä kymmeneltä, mutta ei tuu onnistumaan. Oon ihan liian väsynyt, ihan liian kyllästynyt. Tosi vaikeeta taas tää elämä. Voiskin olla aina ilosta ja jeejee niin kivaa, mut mä en tunne sellasta elämää. Se ei oo mulle tuttua, ei, se on täysin vierasta. Saan joskus pilkahduksia siitä maailmasta, jossa suurin osa ihmisistä elää, mutten koskaan pääse sisälle siihen. Aina tulee uusi romahdus.  Oispa täältä poispääseminen helpompaa, yksinkertaisempaa... JA VITTU NÄLKÄKIN ON. Mikään ei oo taas hyvin.

Toivottakaa voimia että jaksan huomiseen.

8 kommenttia :

 1. Mun piti kanssa tehdä tänään meikkipussintyhjennyspostaus, mutta ehdit ensin :D
  ja IHANAIHANAIHANA toi korallin värinen huulipuna!!! aaa, pakko saada tollanen :D

  VastaaPoista
 2. Haa! Tee vaan kanssa, mulla on tylsää ja kaipaan lukemista :)!
  Niin se on ihanananananna! :D

  VastaaPoista
 3. Aiiiivan supersuloinen tuo teidän Joona ::--3 ♥

  VastaaPoista
 4. emppu-: kiitoksia, hän on kyllä :3 ♥

  VastaaPoista
 5. LUMENEN KULMAVAHA = ♥♥♥♥♥♥♥♥

  VastaaPoista