Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 27. lokakuuta 2011

Kaikenkarvaista menoa

Tää päivä on menny tosi nopeasti. Heräsin aamulla tapani mukaan myöhään ja koomassa. Kun sain hilattua perseeni ylös, skippasin raa'asti suihkun, laitoin hiukset sutturanutturalle ja suuntasin kaupunkiin omahoitajan luo juttelemaan.

Kotiin päästyäni istuin hetkeksi koneelle, kunnes uni alkoi painaa silmää ja nukuin parin tunnin päiväunet. Huhhuh mitä menoa! Että kiitos vaan sille etten öisin saa levättyä vaikka nukunkin ihan liikaa.

Sitten vähän karvaisia ystäviäni! Tekoturkiskarvakaulus on ostettu jo vähän aikaa sitten H&M:ltä, ja rakastan sitä yli kaiken haha! Ja toisessa kuvassa eilen ostamani... miksi noita nyt sanoisi. Kynsikkäät ilman sormiosia? Putkilohansikkaat? Ja anteeksi kuvanlaatu.Huomenna on sitten pyykkipäivä! Ja poikaystäväni E tulee huomenna tänne ja uhkas opettaa mut pelaamaan Advanced Wars 2:sta, hui. Ei mitään havaintoa millanen peli, mut rohkeesti tulta päin haha!

Ja tosiaan, kaikki uudet ihanat lukijani, ehdotelkaa aiheita mistä haluutte et kirjotan! Oon avoin kaikille vaihtoehdoille ja kirjotan mielelläni mistä tahansa!

Kiitos ja kumarrus, ja hyvät viikonloput kaikille!

1 kommentti :

  1. kaikki mitä söin ja puhuin ja ajattelin ja mitä ajattelin tehdä huomenna -postaukset on ihan kivoja :))
    jaja no tee vaikka sun lemppari tavaroista koska materia = ♥

    VastaaPoista