Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 28. marraskuuta 2011

Avaimet käteen ja meikkiä naamaan!

Heräsin aamulla ilkeän herätyskellon soidessa ennen puoli kahdeksaa, iik. Eetu lopulta raastoi mut ylös ja tunki autoon, jolla heitti mut kotiin. Kotona kaaduin sohvalle ja nukuin vielä puolitoista tuntia, hiphei, mutta huonosti. Tän jälkeen raahauduin koneelle, ja tehtiinkin Annun kanssa treffit kaupungille. Nälissäni tungin itseeni vähän Mäkkiruokaa ja sitten shopattiin ministi.


Kicksistä jäi käteen toinen luomivärikynä, tällä kertaa violetti, ja H&M:stä musta/glitter mikä tuo onkaan, SILMÄKYNÄ, en minä näitä tiedä haha! ja kahden euron aleluomiväripaletti mystisillä väreillä...


Lisäks H&M:ltä tarttui mukaan miesten villaneule, oon halunnut jotain tuon väristä ja lämmintä ja nyt se löytyi! Vielä kun sain -20% tuosta, niin elämä hymyilee! (En vaan jaksanut pukea sitä enää päälle, siksi tämä kaunis asettelu + hyvästä valaistuksesta saa aina plussaa, eiks? ... )

Ja tosiaan! Saatiin kämpän avain vihdoin ja viimein postissa (...)! Mentiin sitten E:n ja tän äidin kanssa käymään mein uudessa kodissa; laitettiin pari valoa kattoon, jääkaappi päälle, pestiin kylpyhuone ja lattiat ja vähän mietittiin mihin tulee mitäkin. Ja perkele! Siellä keittiön kaapissa ne olivat - neljä kappaletta avaimia mein kämppään! JUMALAUTA sentään, haluisin tietää kenen jäljiltä ne siellä olivat...

Viel on paljon kesken ja tekemättä. Autopaikka puuttuu, osa avaimista on kait edelleen isännöitsijällä (? mistä näitä avaimia yhtäkkiä riittää?) ja ne pitäis saada siltä sekä asumistuen suhteen päästään juttelemaan Kelaan vasta 14.12. Mut lauantaina vihdoin taidetaan muuttaa! Ah, oma koti. Pelottaa, jännittää ja odotuttaa edelleen. Oon innoissani vaikka samalla kauhuissani. Ja tällä hetkellä niin väsynyt etten ees tajua mitä on tapahtumassa.

Ja perjantaina on vielä mun veljen ylioppilasjuhlatkin! Huhhuh tätä menon määrää!

Olo on ollut suht siis hyvä, ahdistus vähentynyt huomattavasti, sen sijaan väsymys vaivaa. No, yleensä stressin jälkeen väsyttää? Toivottavasti tää on sitä. Kohta kaivaudun peiton alle ja aamulla hoitajan luo juttelemaan.

Hyvät yöt teille pejpet! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti