Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 21. marraskuuta 2011

Muuttosuunnitelmia


Ekat kamat pakattu; puolet kirjahyllystä ja vähän vaatteita. Ei ollut kun kolme laatikkoa niin jäi vähän kesken :D Huomenna meidän pitäis vihdoin saada avaimet ellei nyt posti ole sössinyt niitä jonnekin... Jännittää, pelottaa ja innostuttaa samaan aikaan! Kohta meillä on E:n kanssa oma koti, hui! Eli siis perjantaina alotellaan varmaan siivoamalla, jos ei aikaisemmin, ja lauantai on varmaan muuttopäivä!

Olo on pysynyt melko samana. Ketipinoria menee tasaisesti kaikki mitä on määrätty koska ahdistus vaan jatkuu, ja nyt yhdistelmä Tenox 40mg + Atarax 25-50mg yrittää pelastaa mun yöunet. Viime yönä ainakin nukuin vähän paremmin, saa nähdä miten jatkossa.

En pystynyt tänään menemään naistenryhmään ahdistuksen takia. Huomenna pitäisi sitten luultavasti hakea ne kämpän avaimet ja keskiviikkona näen Annua ja käydään E:n kanssa sosiaalityöntekijällä. Torstaina on käsityöryhmä ja perjantaina alkaakin sitten RUMBA. Huhhuh, en tiedä miten selviän viikonlopusta, mutta kai se siinä... Pitäkää peukkuja!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti