Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Ohratyyny ja muita iloja

Tänään näin Annua ja käytiin pienimuotoisessa taidenäyttelyssä ja sen yhteydessä olevassa myymälässä, josta jäi käteen ihana kuviollinen ohratyyny, joka nytkin lepää hartioillani (ei tosin lämmitettynä - vielä). Samalta reilun kahden tunnin reissulta jäi käteen myös luomivärikynä, värinä hopea (tykkään, tykkään!), ja neljät paksut sukkahousut. Kuvaan näköjään ilmestyi myös kamerani kantohihna, se siis tuo tummempi raita ruskeissa sukkahousuissa... Asd.


Avaimetkin ovat vihdoin matkalla - eivät tosin ne, jotka meidän piti alunperin saada. Mutta kun E vihaisena soitti omistajalle, niin tämä laittoi viimeisen kappaleen avaimia postiin. Jos vaikka saataisiin jo perjantaina (tai huomenna?) avaimet käteen.

Parempi päivä siis! Ei ahdistanut läheskään yhtä paljon kuin viime viikolla, vaikka ahdistus toki oli läsnä useassakin tilanteessa. Väsymys sen sijaan on nostanut päätään, mutta yritän nukkua sitä pois (ilman että nukkuisin liikaa). Rahat on tiukilla kiitos tuhlaaja-Elinan, mutta kai tässä selvitään? Ens kuussa otettava itseään vaan IHAN VITUN OIKEASTI niskasta kiinni. Muuten oon kusessa. Olemme. Olkoon elämä mulle armollinen.

Näihin tunnelmiin, mukavaa tätä päivää ja huomista :)!
2 kommenttia :