Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 10. marraskuuta 2011

Parhaimmat CD:t kautta aikojen


Ehdoton ykkönen on Linkin Parkin Meteora. Se vaan iski alusta asti täysillä. Rakastan kaikkia levyn biisejä - ainakin jollain tapaa. Tää on ehkä eka ja ainoa levy jonka oon pelännyt kuluvan puhki. Tähän liittyy paljon muistoja ja pahaa oloa, mut rakastan tätä silti.


Toisena Underoathin Define the Great Line. Vaikken usko jumalaan/jumaliin niin Underoath on myös rakkaus. Tän levyn tahdissa on hymyilty ja itketty monet kerrat. Täydellinen albumi tääkin.


Kolmantena esittelen Yellowcardin Ocean Avenuen. Yellowcard on ensimmäinen bändi jota "fanitin", ja tää eka albumi. Tarviiko sitä selitellä; paljon muistoja teini-iältä.


Heaven Shall Burnin Deaf to Our Prayers on se CD joka on inspiroinut mua eniten. Se on vahvistanut mun uskoa omiin mielipiteisiini, niin hassulta ko se kuulostaakin. Vahvoja sanoituksia, ja asiallisia imo.


Ja vielä CMX:n kokoelmalevy Kaikki hedelmät, joka tutustutti minut CMX:n ihmeelliseen maailmaan. Kolahti kympillä heti, ja sen jälkeen melkeen kaikki CMX:n levyt ovat hyllyyn ilmestyneet. Tilasin tän ihan randomina ilman minkäänlaista esikuuntelua silkasta uteliaisuudesta, ja kyllä kannatti!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti