Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

"Someone else is taking control"Soitin hoitajalle. Käski yrittää selvitä huomiseen tai jos ei pysty selviämään niin mennä päivystykseen. Huomenna hän puhuu lääkärin kanssa, ja tapaamme Vescun palaverissa, johon omahoitajalla on mulle toivottavasti tuoda uusi resepti JOTAIN?

Ihan hirveä olo. Heräsin aamuneljältä jäätävään ahdistukseen. Sen jälkeen pyörin ja nyyhkytin puoli yhdeksään asti. Ahdistus on vaan jatkunut, ainoa pieni helpotus oli kun tavattiin Annun kanssa ja pyörittiin kaupungilla (ja sain viimeisetkin joululahjat ostettua). Mukaani tarttui joululahjojen lisäksi GinaTricotista harmaa, lyhyt 3/4-hihoilla varustettu neule/villapaita, ruskea neulehame ja kahdet poro-/peurasukat.

Nyt sitten yritän vaan selvitä huomiseen... Pakkailen vielä veljen lahjan ja juttelen kavereille. Viimeiset 75mg Opamoxiakin meni eilen, se sentään rauhotti jotenkin, nyt on enää Ketipinoria, joka ei vaikuta mitenkään, ei edes juurikaan väsytä. Aikaisin nukkumaan on päivän sana, tätä oloa ei kestä näköjään hullukaan. Hehheh...

Ja eilen apteekissa farmaseutti luuli että oon raskaana. Suht jäätävää. Haluaisin takaisin sen syömishäiriöisen itseni. Haluaisin taas painaa vähän, olla kaunis, olla vahva. Silloin olin, pystyin vastustamaan kiusausta, pystyin olemaan syömättä, pystyin. Miksen voi olla sitä edelleen? Miksen? Olen epäonnistunut läskipaska saatana. Ja kyllä, kun BMI on lähempänä 37:ää itseään saa kutsua läskiksi.

Miten jaksan eteenpäin? En tiedä. Jonain päivänä mä vielä lopetan kaiken.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti