Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Sunnuntaishoppaus

Kävin sitten tosiaan sunnuntaishoppaamassa Annun kanssa. Mukaan jäi pari ylimääräistä ostosta, mutta sain ostettua isällä isänpäivälahjan (äidin rahoilla ♥) ja serkuille pienet joululahjat, sekä löysin farkkushortsit KAHDELLA EUROLLA.


Anteeksi KAMALA kuvanlaatu ja -väri, mutten jaksanut alkaa taistelemaan kameran kanssa (joo en osaa käyttää sitä). Mukaan jäi siis shortsien lisäksi kaksi luomiväriä H&M:ltä, Sokokselta mitä nuo nyt ovat, siveltimiä?, ja Maybellinen vähän väriä antava huulirasva sekä Glitteristä lisää korviksia kun vanhoista on "timantit" irronneet.


Tää oli täysi heräteostos; minitiara! Sain sen kyllä periaatteessa ilmaiseksi kun Glitterin "bonuskortti" tuli täyteen.


Vähän nopeasti kokeilin noita uusia luomivärejä (ottakaa huomioon etten oo käyttänyt luomivärejä aikasemmin haha lol). Tykkään ite noista väreistä kyllä!

Nyt illalla suunnataan E:lle, kunhan hän ensin palaa Kotkasta, hmm, noin tunnin kuluttua. Tili näyttää 311€ + 60€ äidiltä eli oon ihan jees plussalla vielä senkin jälkeen kun varaan tuosta 250-300€ asumismenoihin ens kuussa. Varpaita palelee. Oon onnellinen, tänään ei oo ahdistanut oikeestaan ollenkaan. Pakko saada suola- tai chilipähkinöitä! Huomenna päivätoimintaan aloittamaan uus viikko; ens viikon jälkeen on enää kaks viikkoa muuttoon ja veljen (toivottavasti tuleviin) ylppäreihin! Ja huomenna venaan kans soittoa siltä vuokranvälittäjältä. Hyvältä näyttää! :)

2 kommenttia :

  1. Jee Elina, hyvältä näyttää! :) Tosi tosi hyvää alkavaa viikkoa.

    VastaaPoista