Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Joulutunnelmia ja lahjasatoa

Jouluaatto on nyt ollut ja mennyt taas tän vuoden osalta. Enää huominen, niin joulu on lusittu :) 

Eilen oltiin E:n kanssa mun vanhempien luona viettämässä joulua. Syötiin paljon, saunottiin, naurettiin, pelattiin Bang!ia, avattiin lahjoja ja löhöttiinkin vähän.

Aamun ensimmäinen paketti löytyi, kun seurasi suklaista muodostettua polkua sängystä meidän LED-kuusen alle :) Siellä oli E:ltä kultainen sydän mun Nominationiin ♥ Porukoilta sain vielä toisen palan; vaaleanpunaisen sydämen kultaisella pohjalla. Muita lahjoja olivat aina yhtä tarpeelliset alushousut x 3 ( :DDDDD ), parit (itsevalitsemani) rintaliivit ja kasa suklaata. Lisäksi pukinkontista ilmestyi odottamani Milan Kunderan Olemisen sietämätön keveys sekä yllätyksenä Beckham Signature -tuoksu ja suihkugeeli :D Lisäksi tilille napsahti 100€, jolla ostin eeppisimmän mekon ikinä jo ennen joulua, ja loput menevätkin luultavasti ihan vaan elämiseen.Tänään kävimme vielä E:n porukoilla syömässä ja katsomassa mitä E:n pikkusisko oli saanut joulupukilta :) Meidän hankkimamme leikkikahvinkeitin ja discopallo osuivat sinne minne pitikin - napakymppiin! Lisäksi ostamani, pullonkorkkiin (ei sellaiseen viinipullo -tyyppiseen, vaan, no, kaljapullo -tyyppiseen :DDD) tehty kissakaulakoru roikkui pikkuneidin kaulassa. Olen iloinen :)!

Olo on ollut suht hyvä. Mua epäilyttää, että mun masennuslääkkeet (Cipralex 20mg) väsyttäis mua; että kaikki tää väsymys johtuis niistä. Miksi näin päättelen? Koska jos unohdan ottaa kyseisen lääkkeen aamulla, olen heti paljon pirteämpi ja energisempi koko päivän. Kokeilin jättää sen ottamatta, seurauksena pirteys. Tänään otin sen taas, seurauksena puuroinen ja väsynyt olo. Eihän asia välttämättä näin ole, mutta tää ois mun uusin teoria väsymykselleni ja musta ihan tutkimisen arvoinen juttu! Eli ens viikolla pitää kysellä hoitajalta, jos sitä voisi kokeilla vaihtaa toiseen tai jotain.

Ja lopuksi vielä kuva, jossa E:n mukaan näytän "siltä ko sä aina kuvissa" :D! ♥ Thanks mate!


PS. Ens kuussa tulee tapahtumaan jotain hyvin jännää, josta en voi vielä puhua teille koska ei koskaan tiedä ketä täällä vierailee... ;) Sen verran voin sanoa, etten malta odottaa ja että valmistelut on jo aloitettu. Ja että pelottaa.

2 kommenttia :

  1. jänsskätän täällä myös sun kanssa : D

    VastaaPoista
  2. kiitos tuesta noora ♥ sitä kaipaan... huhhuh :D

    VastaaPoista