Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 19. joulukuuta 2011

Materialismionnea

Menee taas vähän paremmin? Ei oo ahdistanut, eikä ollut psykoottisia oloja. Jalkoja kyllä palelee, haen sukat :D ... Noin. Tosiaan, nyt jo taas vähän hymyilyttää? Vähän pelottaa vieläkin, mut sopivasti unta ni kai se korjaa taas asioita. Ne Tenoxit mitkä otin takas ainakin siks yöks hyvän unen. Joo, mitäs muuta? Veljellä on uus tyttöystävä - ja mun hyvällä ystävällä poikaystävä ;)!

Tänään kävin ensin Annun kanssa kaupungilla (saatiin paljon aikaseks... = ei juuri mitään) ja sit siirryin serkkujen ja kummitädin kanssa Karismaan shoppaamaan. Mukaan tarttui yksi hajuvesi ja ihanat pörrösukat!Tää Seppälästä, ei kallis, mutta ah niin ihana! Muotoilusta ... plussaa.


Tässä toinen pörrösukista! Porot ja nää värit on tän talven juttu mulla ♥! Nää on Cubuksesta.

Lisäks mua on muistettu joulun tiimoilta! Oon taas ollu paha ja avasin nääkin lahjat heti saatuani ne... Annettakoon minulle uteliaisuuteni anteeksi. Ja tän seuraavan mä vielä valitsin itse tänään, joten paketin avaaminen ei ollut suuri yllätys... :D Mutta pidän tästä kovin paljon:


Laukku Kapphalista; lahja serkuilta ja kummeilta ♥ 
Tää väri on just täydellinen mun takin kanssa!!

Ja vielä postisetäkin muisti mua joulupostilla! Ihana Laura oli laittanut postiin yllätyksen, jota olin odotellutkin jo kovin :) Oli odottamisen arvoinen! Paketti sisälsi rannekorun, kaulakorun/helmet ja itsekootun CD-levyn, jota olen tässä viimeisen tunnin kuunnellut. Ihania biisivalintoja, Sixx:A.M.:n "Skin" sai mut liikuttumaan kyyneliin asti. ♥


LEVYN BIISIT:

4 kommenttia :

  1. uuu mikä laukku!
    ja uu mikä muotoilu tossa putelissa! plussa todellakin ;D

    VastaaPoista
  2. ihania juttuja kaikki ! (= toi laukku on loistava !!

    VastaaPoista