Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Menoa ja meininkiä?

Tänään piti laitella kämppää kuntoon - toisin kävi. Nukuin aamulla suht myöhään, datasin hetken ja pakotin sit E:n mun mukaan kauppakeskus Karismaan kattomaan mulle kenkiä. Olin saanut isovanhemmilta vähän joulurahaa, joten ne lähtivät hyötykäyttöön, ja osan maksoi E mulle etukäteiseksi synttärilahjaksi. Mukaan lähtivät siis nämä yksilöt:


Tän shoppailun jälkeen kaaduin pian sänkyyn nukkumaan - päiväunet tulivat tarpeeseen, olin ihan kuitti. Lopulta heräsin puoli viisi kun vanhemmat ilmoittivat tulevansa käymään. Heräilin sitten ja porukat nopeasti tsekkasivat uuden kotimme. Ehdin taas istahtaa hetkeksi koneelle, kunnes E:n kaveri ilmoitti tulevansa käymään Lahdessa ja lähdimme tunnin pikavisiitille häntä tapaamaan. Kaiken päälle haimme vielä unohtuneita tavaroita niin minun kuin E:nkin porukoilta. Huhhuh sitä on taas ehditty mennä...!

Ahdistus nostaa taas hieman päätään. Pitää lähteä nukkumaan tästä luulen mä ettei tää pahene. Hyvät yöt!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti