Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 15. joulukuuta 2011

Unta palloon?Viikko on mennyt enemmän tai vähemmän nukkuessa. En oo jaksanut tehdä juuri mitään. Tänäänkin jaksoin juuri ja juuri herätä kuntoutusohjaajien käyntiin, joka meni odotettua paremmin. Sen jälkeen kaaduinkin takaisin sänkyyn nukkumaan vielä reiluksi pariksi tunniksi... E:n makuupussissa (!) tuli nukuttua katkonaisesti.

Ny ois tarkotus pysyä iltaan asti hereillä ja mennä illasta katsomaan Joona-koiraa sekä iskää ja veljeä. Tilasin tuossa pari päivää sitten itselleni uudet plugit korviin ja bioplast-labretit huuleen. Plugit saapuivat eilen, ja tänään laitoin ne korvaan! Kyseessä ovat mustat perusmuoviplugit valkoisella glitterkoristuksella :3 Kuva on vähän huono, mutta kuitenkin idea selviää:


Ja tässä vielä kuva siitä, millaiset labretit on tulossa :3 Timangia ja blingblingiä naamaankin, vittu oon hohto tän jälkeen!!


Just söin ja silti on oksettava nälkätunne? Ei voi mitään. (Tarpeellinen tää huomautus...)

Huomenna ois kampaajalle ihan vaan hiustenleikkausaika, mut ongelmana on taas että mun hiukset on yks iso takku, enkä tiedä miten saan sen auki huomiseksi... Vittu tätä lamauttavaa väsymystä kun ei jaksa itsestään pitää huolta! Tietäisitte miten mä jaksan pestä hampaitani ni ette haluais olla mun kanssa tekemisissä... Huoh. Oon väsynyt, kai sen jo viimeistään nyt tajuaa tyhmempikin?

Muuten olo ollut suht hyvä. Ahdistanut vähän viime viikkoa enemmän, ja kun eilen piti siivota meinasin saada itkupotkuraivarit kun en ois millään jaksanut.

En millään tajua että ens viikolla on jo joulu. Ei yhtään joulufiilis ko ulkona ruoho vihertää ja sataa vettä? Joulupostit lähtivät kuitenkin tiistaina matkaan (toivottavasti en unohtanut ketään...), ja lahjat on muutenkin ostettu (mainitsinko tästä jo aiemmin? no, meni jo). Veronpalautukset pitais jaksaa hakea, varmaan huomenna meen jonottamaan kampaajan jälkeen. Ens viikolla pitäis sen lisäks tulla takuueläke, sit helpottaa vähän tää tilanne.

Loppuun naamakala. Pitäkää hauskaa!

2 kommenttia :