Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 2. joulukuuta 2011

Uusi koti ja juhlat


Nyt on veljen yo-juhlat juhlittu! Kivaa oli, vaikka jalat on rakoilla ja muutenkin kipeät. Kuvia seuraa ehkä myöhemmin... ;) Hienosti se veli suoriutui vaikka meinas jossain vaiheessa tiukkaa tehä... Sai vielä stipendinkin! Oon ylpee sisko!

Ehdittiin jo E:n kanssa muuttaa tiistaina tänne uuteen kotiin, ja eilen E toi viimeiset (joojoo varmaan vikat...) tavarat tänne. Alkaa tää jo ihan kodilta tuntua, tuttuja tavaroita ympärillä ja tuttu mies (haha).

Oon kaiken tän muuttamisen ja juhlimisen jälkeen ihan naatti, E vielä enemmän kuin minä ko se on joutunut kantamaan tavaroita, mulla ei siihen lihakset oikein riittäneet... Hyvä että tän jaksoin kirjottaa, joten ei sen pidempiä jaaritteluja tällä kertaa. Taidan lähteä mun "ikuisuusprojektin" kimppuun; Sinuhe egyptiläinen kutsuu!

Nauttikaa viikonlopusta!

2 kommenttia :