Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 5. joulukuuta 2011

Väsyväsy

Tänään oon ollu kuolemanväsynyt. Silti oli lähdettävä naistenryhmään puoli kahdeksi. Kerta oli kuitenkin kevyt ja helppo; kuunneltiin musaa ja siinä se, harmitti vaan kun ei ollutkaan rentoutusta kun toinen ohjaajista oli poissa.

Olo on kuin joulupukilla kun pakkasin viimeisetkin lahjat postipaketteihin. Postin virkailija katto mua oudosti kun kysyin et meneeks mun tee-lähetykset joulumerkillä ja kyseli et mitä siel sisällä on... Lähetän ne siis tosin vasta loppuviikosta, luultavasti torstaina tai perjantaina. Ah, joulu!

Pakko mennä luultavasti jo kasilta nukkumaan ei tästä muuten mitään tule. Huomenna itsenäisyyspäivä ja E:n porukoille syömään. Keskiviikkona hoitajan luo juttelemaan, torstaina lisää ryhmäilyä käsityöryhmän muodossa ja perjantaina Annun pikkujoulut, joita odotan jo innolla!

Vähän taas ahdistaa, muttei mitenkään pysäyttävästi. Halu voida huonosti nostaa taas päätään... Ei hyvä? Väsyttää tosiaan. Vatsassa outo olo; tuntuu nälältä vaikka juuri söin hmm. Että sellaisia tuntemuksia tänään!

Nauttikaa huomisesta vapaapäivästä :)!

4 kommenttia :

 1. Tosi kiva kuva tuo, noi sun hiukset on aaaaah niin upeet! ♥

  VastaaPoista
 2. Ihana Elina ♥
  Löysin sinut täältä, ja liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista
 3. Olet aivan ihana persoona. Luin blogisi kerralla läpi, ja toivottelen vain kovasti tsemppejä! Ja saitpa minusta lukijankin itsellesi!

  VastaaPoista
 4. Iida: kiitoksia paljon, kauniisti sanoit!

  ihana Laura ♥ luhkijat ovat aina tervetulleita, minäkin alan lukea sinua ♥

  Tiia: oi! kiitos kauniista sanoista, ja tsempeistä! alan minäkin lukea sinua :)

  VastaaPoista