Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 7. tammikuuta 2012

Eikä väsymys taltu levossa

Taivaalta sataa lunta hiljaa. Mun sydän hakkaa liian kovaa ja hiljaa. Olen niin väsynyt. Nukuin taas yli kaksitoista tuntia, heräsin kaksikymmentä vaille kaksi päivällä. Kuuntelen Happoradiota. Olen niin väsynyt.

Kerää minut talteen, vie täältä pois... Palaseni talteen, siivoa pois...

Vein Eetulle avattavaksi dieettihedelmäpurkin ja purkinavaajan, vaikka siinä saatanan peltipurkissa oli repäisykansi. Tekisi mieli zumbata 3827698432643 tuntia näitä kiloja pois, mutten jaksa. Yritän syödä vähemmän, ja vähemmän, ja vähemmän. Se tuntuu helpolta, kun aina vain väsyttää.


Oon niin poikki etten jaksa edes ajatella juuri mitään. Ja silti ajatukset hakkaa mun päässä. Pitää siivota, pestä pyykkiä. tiskata, siivota, tiskata, pestä pyykkiä. Hoitaa asioita. Muistaa uusia reseptit. Olla nätti, ja laiha, ja kaunis ja jaksaa. Ja kun en ole nätti, en todellakaan laiha, en kaunis vaan ruma ja en jaksa, en vittu enää jaksa.

2 kommenttia :

  1. musta on harmi, että tunnet olevas jotenkin vastenmielinen :( musta oot tosi kaunis, ja vaikutat mielenkiintoiselle persoonalle ! :) oon nyt vain tämmönen randomi ja enhän edes tunne sua.. mutta mun oli pakko tulla kommentoimaan. sun ei ole pakko julkaista tätä,ellet halua.
    seuraavan kerran, jos tulee paha olo niin muistele vaikka tätä kommenttia ! :)ja veikkaan että en kuitenkaan ole ainut tämmöisen kommentin lähettäjä ! :) vaikka ei ne muiden mielipiteet aina ihan hirveesti auta, mutta musta tuntu että mun on pakko sanoa tämä.
    toivon todellakin että joku päivä vielä opit hyväksymään itsesi ihan kunnolla. toivottavasti et ymmärtänyt mun kommenttia mitenkään väärin (:

    VastaaPoista
  2. Anon: kiitos kommentistasi, piristi :)!

    VastaaPoista