Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 17. tammikuuta 2012

"Gloom, beauty and despair"


Mulla on hassu olo. Heräsin siinä klo 11 pintaan, Eetu lähti kahdeltatoista kouluun ja mä menin takas nukkumaan. Heräsin kolmelta, puin vaatteet, painuin takaisin sänkyyn, nousin kun Eetu tuli koulusta, käytiin kaupassa, painuin nukkumaan ja lopulta nousin kahdeksan jälkeen syömään. Söin mitänytovat kanansiipiä (no hornetteja perkele!) ja join Pepsi Maxia, nomnom, Simpsoneita katsellen Eetun kanssa.

Hassusta olosta sen verran lisää, että kaipaan taas lääkepilveä. En voi puhua tästä Eetulle, koska pelkään sen kertovan hoitajille mitä aina joskus "harrastan". Pelkään myös, että tätä blogia lukevat ihmiset, joille se ei kuuluisi. Tosin, itsehän olen levitellyt tätä osoitetta. Mutta silti.


Oon ollut tosi väsynyt edelleen; mennyt kuitenkin vähän paremmin viime aikoina. Oon jaksanut kävellä kauppaan asti kahtena päivänä. Oon pessy koneellisen pyykkiä. Huomenna aion mennä erään kuoron harjoituksiin katsomaan (ja laulamaan?) Annun kanssa. Torstaina käsityöryhmä, mikä tosin ahdistaa, mut aion mennä perkele ellei iske joku multitappoahdistus. Perjantaina kuntoutusohjaaja KYMMENELTÄ AAMULLA miten selviin? Ja sit Vaku kahdeltatoista. Ja sit hakemaan Ottoa armeijasta ekoille lomille. Tän kaiken jos jaksan niin !!

Harkitsen taas vaihteeksi vakavasti rottien hankkimista. Laitoin jo yhdelle kasvattajalle viestiäkin että koska ois poikue tulossa. Näkopiirissä ois myös halvalla häkki - ainakin toistaiseksi, ellei se mene parempiin suihin :D Pelottaa vain että jos menenkin huonoon kuntoon. Eetu nimittäin sanoi, ettei sillä välttämättä koulun lisäks riitä liikaa mielenkiintoa rotille, vaikka ne ihania ovatkin. Nooo, mulla on kuitenki aika vahva kutina että jossain vaiheessa perheemme kasvaa parilla viiksiparilla :) Täytyy Eetun mieliksi vielä harkita asiaa, mut musta oon jo oman harkintani tehnyt; tätä on meinaan harkittu jo kesästä asti jollain tasolla.


PS. Tsekatkaa ekasta kuvasta uus koru septumissa :3

2 kommenttia :

 1. Oot upea, sun kasvot, lävärit, erityisesti silmät :))
  Oli pakko tässä illan ratoksi lukea koko blogi läpi, kirjoitat hyvin kipeistä ja vaikeista asioista.
  Ryhdyin lukijaksi :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, nää kommentit piristää aina päivää niiiiiiin paljon! Kiitos :________))))))!!

   Poista