Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 26. tammikuuta 2012

I'm tired, I'm so tired once again


Paha olo? En tiedä. Vituttaa, väsyttää, vähän ahdistaa, inhottaa, v ä s y t t ä ä. Pakko käydä ihan just nukkumaan, vaikka kello on vasta kahdeksan ja mä heräsin kolmen jälkeen. Oops, vittu.

Meillä taitaa vihdoin olla häkki rotille? 70€ se maksaa, mutta saamme siinä ohessa vaikka mitä alkaen kakkalapiosta (♥) ja tikkaista päättyen häkkiin kuuluviin putkiin yms. Tää on vitun hyvä diili, toivottovasti tää nyt todella onnistuu...!! En jaksais enää pettymyksiä, en etsiä häkkiä, en odottaa vastauksia. Haluaisin että tää ois sitä myöten selvä että enää haettais muutaman viikon päästä Seppo ja Simo kotiin!

Eilen käytiin Annun kanssa katsomassa Ratking leffassa. Oli ihan ok leffa suomalaiseksi (ja olihan siinä niitä virolaisia mukana kans!), varsinkin kun meillä oli ilmaiset liput sinne. Ainakin oli jännä idea ja juoni, ei mikään massapaska, vaikka välillä miettikin että mitäs...

Nyt se on yöpaita päälle, Tenoxia naamaan ja untenmaille, sillä aamulla on aikanen herätys kun lähden vahtimaan Joona-poikaa, jonka kanssa suunnataan isovanhemmilleni :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti