Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 3. tammikuuta 2012

Kolme kuvaa ja tekstiä (jännä otsikko)


Mie ja Annupannu :3 ♥


Mie ja veljein :3 ♥


Meidän evväät :D ♥

Uusi vuosi oli ja meni, nyt jatketaan tällä vuodella eteenpäin :)! Vuodenvaihde meni parhaassa seurassa, eli Annun, Oton ja Eetun kanssa (ja ei, ette saaneet Eetusta kuvaa, mutta nimen saatte :D)! Syötiin, pelattiin Aliasta, rakennettiin pommeja ja ammuttiin raketteja (ja ne pommit). Syötiin lisää? Ammuttiin lisää raketteja ja ne padat meinas tappaa meidät kaatuilemalla aina meidän suuntaan ♥ Huihyi!

Uuden vuoden jälkeen nukuin lähes 40 tuntia putkeen, sen takia tääkin merkintä tulee näin myöhässä :D Oops. Nytkin pitäis olla nukkumassa, muttei väsytä sitten niin millään :C

Veljeni Otto lahjoitti meille hoitoon Wiin, ja tänään tulikin veivattua, sheikattua ja hölkättyä Wii Fitin tahdissa. Tästä innostuneena päätin huomenna käydä ostamassa kyseiselle konsolille Zumban (...kyllä!) ja kokeilla jos kilot tippuisivat sitä pelatessa... Kaikkea saa toivoa! Tätä toiveissaelävää elämänmuutosta silmälläpitäen tein toisen blogin, 70kg, tutustukaa toki :) Ja toivottakaa mulle onnea että tää onnistuu, mä haluan tätä ehkä eniten maailmassa! (Ja toivokaa etten tän myötä suistu takas syömishäiriöön, vaan laihdun ihan terveesti!)

Jos sitä vielä hetken datais ja sitten kävis kokeilemaan sitä nukkumista... :D2 kommenttia :