Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 30. tammikuuta 2012

Lahti - Vantaa - Espoo - Lahti

Väsyttää. Istun olohuoneessa taisteluasemallani ja mua palelee. Vieressä uusi kaappi, joka jo melkein ääriään myöten täynnä. Takavasemmalla uusivanha rottahäkki odottamassa Seppoa ja Simoa. Ostettiinkin lauantaina sen alle yhden sijaan kaksi pienempää, mutta yhteensä isompaa ja HALVEMPAA apupöytää. Mukaan jäi myös pari spottilamppua kattoon - nyt ei olla enää pimeässä! - ja kaikkea "pikkusälää" :)

Uusi kaappi haisee puupölylle ja saan allergisia reaktioita siitä? Päätä särkee, nuha, silmät tikkuiset. Tai sitten mulle tulee vaan flunssa? Epäilen allergiaa.

Saatiin rottahäkin mukana KAIKKEA ihanaa! Häkki on täysin sisustettu, ruokaa löytyy kaapista, pyyhkeitäkin ja se kakkalapio :D Kuljetusboksit löytyy. Häkin sisältä kolmet tikkaat, iiiiiiiso ja sitten lyhyempi putki. On "iglu" ja mökki, kaks tasoa ja nurkkavessa. Ruokakuppeja on varmaan kahdeksan? Kolme isoa juomapulloa. Olin taivaassa kun näin sen tavarapaljouden! Ja vain 70€!!

Käytiin paritapaamisessa Eetun kanssa juttelemassa hoitajille. Meni yllättävän hyvin? Lupasin yrittää aloittaa sillä, että teen joka päivä jotain, jonkun yhden kotihomman, ja jos se onnistuu mennään sunnuntaina kait Eetun kanssa syömään palkinnoksi :) Tää tuntuu ihan mahdottomalta saavuttaa, vaikka se onkin noin pieniä tekoja vain... Mut tällainen mä olen - jaksamisvammainen.

Väsyttää. Nukuin monen tunnin päiväunet taas, siltikin. Oon silti jaksanut pestä kaks koneellista lakanoita, oon silleen tyytyväinen itseeni - ja olisin enemmänkin, jos ei näin väsyttäis!

Seuraavaks pari enemmän ja vähemmän erilaisten ikkunoiden läpi otettua kuvaa lauantailta :)!


Aamu keittiön ikkunan läpi.


Väsynyt naama.


JUNA MENI OHI! Olin liian hidas :(


Talvikeli :)


Aikoja ;O!


Taas näitä mun taidekuvia... :(


Sit oltiinkin jo lähössä takas kotiin päin!


...ja Joona se vaan nukkuu!
(Huomatkaa Super Alkon kassi jossa... rottatarvikkeita! :D)

2 kommenttia :

 1. Voi mikä koira! ♥ Millon teille on muuten tulossa ne rotat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joona on :)))))

   Rotat on luovutusikäisiä mun laskujen mukaan perjantaina 17.2., joten varmaan sitten lauantaina 18. päivä haetaan ne :)

   Poista