Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 27. tammikuuta 2012

Ostoslistaa

Huomenna aamusta Ikeaan ja hakemaan rotille häkkiä. Tän päivän vietin tosiaan isovanhemmilla Joonan kanssa; harmi kun unohtui kamera kotiin! Avattiin mun takkuista hiuspehkoa, syötiin, pelattiin Rummikubia, nukuttiin päiväunia ja juteltiin. Aika meni rattoisasti :)! Seuraavaksi Ikean sivuilta pöllittyä materiaalia siitä, mitä huomenna kotiutuu (painoa yhteensä n. 103kg kaikilla ostoksilla, siinä on iskällä ja Eetulla kantamista isoimmissa, huhhuh ♥)!


Dombås -vaatekaappi 79€ (lempinimeltään dumbass ♥)


Lack -sohvapöytä rottien häkin alle 19,95€ (lempinimeltään lag ♥)


Fläckig -vatkauskulhot 3,95€


Pruta -säilytyssarja (17 osaa) 3,95€

+ hankitaan viel jotain tosi kiintoisaa kuten perunasurvin, paitinlastoja ja tarjoilukulho :D

Ja häkki jonka haemme on tosiaan Ferplast Furet XL -merkkinen käytetty yksilö, käytön jälkiä löytyy mutta rottia tuskin moinen haittaa :) En voi vieläkään uskoa tätä todeksi, jotenkin uskomatonta että kaiken (lol) jälkeen me saadaan unelmahäkki!! (Toivottavasti se tosiaan on sitä eikä meitä taas oo vaan pissitetty silmään :D!)

Olo ollut siis eilistä parempi, ja oon huomisesta innoissani :) Varsinkin (yllättäen) se rottahäkki kuumottelee! Joten kohta nukkumaan, koska lähdetään liikenteeseen jo puoli kymmenen, mikä on mulle himoaikaisin. Porukat tulee noutamaan mut ja Eetun silloin, kun niillä on se iso Volvo ja peräkärry. Sit seikkailu akselilla Lahti-Vantaa-Espoo voi alkaa :)!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti