Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 24. tammikuuta 2012

Pieniä ilojaSiinä meiän lötkykkälöllykkäpojat vähän isompina, eilen tuli nää kuvat kasvattajalta! Äkkiä ne näyttää kasvavan, pienet :_______) ♥ Ootan näitä kotiin kuin kuuta nousevaa AAAA! Sattuu oikein, niin innoissani oon!

Häkin kanssa meinas käydä vain hassusti; viime yönä kahden aikaan hän, jolta häkki piti ostaa ilmoitti, ettei jaksa odottaa lauantaihin ja myy häkin muualle. Aika törkeää, täytyy sanoa :( Onneksi uusi häkki on näköpiirissä! Jos tämän kanssa onnistuisi...!

Eilen otettiin Annun kanssa vähän irtiottoa arjesta; naurettiin niin että! Eeppistä, glitteristä ja hauskaa oli kyllä että !! :D ♥ Salmiakit ja sipsit tuhottiin, samoin juomat. Musiikki soi, kissa pakeni vessaan ja naapurit varmaan tykkäs meidän iloisesta maanantaista :D Tänään sit yheltä ylös, käveltiin poliisiasemalle ja haettiin mun uus ajokortti. Kelatkaa: se on vuoteen 2060 voimassa! :DD Huhhuh, tuleeko sellainen aikakin vielä?

Mulla menee hyvin? Tuntuu hyvältä, ilmapiiri on odottava, jännittävä, iloinen! Samalla olen huolestunut raha-asioista, Kelan asumistuki kun ei ota vieläkään tullakseen ja rotat nielevät näin alkuun ihan kivasti rahaa, samoin se Ikean reissu. Ikea jonkun 120€ ja sitten ne rotat, häkki ja tarvikkeet siihen päälle; ruokakupit, tasot (jos niitä ei häkissä ole, kuten epäilen?), juomapullo, ruoat, pesämökki, mahdollinen riippukeinu tms. ratkaisu, Mörttiröpöt häkin pohjalle jne. Toivottavasti kaikki kuitenkin järjestyy... Jään Eetulle luultavasti vitusti liikaa velkaa jos ne tuet eivät tule tällä viikolla, mutta onneks Eetu sentään hyväksyy sen? Ihana mies, huomenna tulee täyteen vuosi ja neljä kuukautta yhteistä matkaa ♥ PURR ♥

Loppuviikon ohjelma:
KESKIVIIKKO omahoitaja tulee kahdeltatoista tsekkaamaan mein kämpän (joka on aika... kunnossa); soitan kuntoutusohjaajalle ja kerron muistaneeni tänään väärin ensi viikon aikataulun ja että meidän täytyy vaihtaa tapaamisaikaa
TORSTAI käsityöryhmä klo 13.30
PERJANTAI meen vahtimaan Joonaa porukoille kun isä lähtee Jämsään töihin ja äiti on vielä Kokkolassa, menee koko päivä
LAUANTAI reissu Ikeaan tuhlaamaan rahaa; haetaan (toivottavasti) se rottahäkki samalla reissulla
SUNNUNTAI Eetun porukoille syömään??

PS. Kohta on kasassa 2500 kävijää sivulla, hui! Kiitos kaikille lukijoille ♥

2 kommenttia :

  1. Harmi, kun en ole yhtään varma, onko meillä jossain tallessa sellainen suuri häkki, kun joskus omistin rottia. Olisit saanut sen ihan ilmaiseksi :/ tosin siinä olisi ollut kyllä vähän liian isot väliköt pikkurottasille. Aika höhlä tyyppi, kun ei voinut odottaa.

    VastaaPoista