Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 5. tammikuuta 2012

She's tired of everything


Kamala olo. Ahdistus iski täysillä, kaivoin Ketipinoreita kädet täristen, ja melkein heitin lääkelaatikon seinään kun niitä ei meinannut ensin löytyä ja sitten kädet tärisivät liikaa niiden ottamiseen. Onnistuin lopulta kuitenkin ilman että laatikko lensi.

Oon ollut viime aikoina niin kovin väsynyt - edelleen. Piristyin hetkeksi, kun ostin Zumban, mutta kun ikkunan kuvajaisesta mua katsoi kömpelö norsu, oisin halunnut itkeä. Ei musta oo tähän. Ei elämään, ei laihduttamaan. Epätoivo iskee, vaikken haluaisi.

Vaikka kaikki on näennäisesti hyvin, vedän masennustesteistä vaikean masennuksen pisteitä, ja hoitajanikin sanoi mun täyttävän ainakin ne keskivaikean masennuksen kriteerit tälläkin hetkellä. Palelee. Väsyttää. Ahdistaa. Masentaa. Tahdon pois.

Nukuin viime yönä 15 tuntia. Väsytti niin paljon. Tekisi mieli mennä nytkin jo nukkumaan, yritän sinnitellä kahdeksaan asti. En tiedä pystynkö. Vielä reilu tunti...

Cipralex siirrettiin iltaan, koska epäilin sen olevan (osa)syyllinen väsymykseeni. Kokeillaan näin.

Rahat tulivat eilen, mutta vuokran ja laskupinon jälkeen käteen jäi satanen. Sais se asumistuki ilmestyä jo...! Rahatilanteesta huolimatta menin ja otin uuden lävistyksen; medusan ♥ Se sentään piristi vähän tän kaiken paskan keskellä :)


Tahtoisin kadota, kuolla, poistua, tulla poistetuksi...
PAINAA DELETE ITSENI KOHDALLA


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti