Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 9. tammikuuta 2012

Trololololololololol

Tää päivä alkoi ihan hyvin. Kai. Heräsin ihan itekseni ennen kellon soimista... siis noin viisitoista vaille yksitoista. Eetu oli lähtenyt taas kouluun, ja samalla tajusin, et tää on lähtöjen päivä; äiti lähti takas Kokkolaan, isä Jyväskylään töihin kai viikoksi, rakas pikkuveljeni armeijaan ja koirakaan ei oo porukoilla (ofc), vaan isovanhemmillani. Mitä minäkään jäämään! Lähdin minäkin sit mammalle ja ukille.
Ensiksi istuin onnellisena (?) koneella kunnes puhelin soi ja mamma ilmoitti, että ovat viidentoista minuutin päästä ovella. JUMALAUTA MULLA EI OLE EDES VAATTEITA. Eiliset meikit korjasin nopeasti huitaisten (kyllä, en ollut jaksanut pestä niitä). Puin vaatteet. Pakkasin kamat. Melkein unohdin lääkkeet. Ovat jo ovella, nappaan lääkkeet mukaan. Ja sitten olen valmis.

Loppupäivän saldo: etsittiin puol Lahtea Rummikubia - ja lopulta löydettiin se - sekä avattiin mun hiuksia, jotka piti huomenna avata kampaajalla, mutta kyseistä kampaajaa odottaakin yllätys: suorat, takuttomat hiukset! Kiitos mamma ♥ Että siinähän se päivä menikin. Kohta ehkä lisää sitä Rummikubia? ja iltapalaa. Sit nukkumaan, ja aamulla (aamulla ja aamulla, klo 12 XD) Vakuun ja sen jälkeen kampaajalle (ja juuri saamamme tiedon mukaan sen jälkeen näen vielä Annua ♥!).

Joona nukkuu autuaana olohuoneessa, mamma höpöttää ja tiskaa ja ukki katsoo televisiota. Ihanaa. Mietin vaan Eetua ekaa kertaa yötä yksin mein kämpässä... :D Se on varmaan vähän orpona - olin minäkin (tosin mä olin sen lisäksi sekaisin). :( No, kyl se selviää ... I think?

Mua vähän ahdistaa - ollu niin toimintarikas päivä? Väsymyskin painaa hieman. Ja en sitten tajunnut ottaa niitä perkeleen Ketipinoreita mukaan kun ajattelin ettei niistä mitään apua olekaan (eihän niistä juuri ole, mutta nyt kelpais se pienikin apu!). No, kohta iltalääkkeet nassuun, jos auttaisivat vähän.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti