Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Vastauksia kysymyksiin- Lempiruoka? AAAA varmaan pizza :)

- Paras asia maailmassa? Läheiset ihmiset!

- Valkoinen vai punainen? Valkoinen

- Muumit vai Nalle puh? Voi ei, en oikein tykkää kummastakaan... :D Ehkä Nalle Puh?

- Lumisade vai vesisade? Vaikea valinta, ehkä vesisade enemmän :)


- Lempivaate? Tällä hetkellä villasukat! Ja tällanen Onlyn jättimäinen villatakki/viitta!

- Mitkä on sun kolme suurinta unelmaa? 1. Saada ammatti / jos musta ei ole siihen niin virallinen ja pysyvä päätös eläkkeestä. 2. Perustaa perhe / mennä naimisiin. 3. Kyetä suht normaaliin elämään!

- Hammasharjan väri? Taitaa olla vaaleanpunainen :DD

- Paras biisi maailmassa? Ääh, vaikea. Sanotaan että aika kova on tuo Before the Dawnin Morning Sun :)

- Kenen julkkiksen/idolisi haluaisit tavata? Mulla ei ole varsinaisesti idoleita tms. joten... Lady Gaga ois aika siisti kuitenkin :)?


- Minkä bändin/artistin haluaisit nähdä livenä? CMX, Shade Empire, Placebo ja Soap&Skin :) Ja kai se Gaga ois ihan jees kans :D

- Mitkä on sun lempikengät? Tällä hetkellä ne on nää :)

- Ootko käynyt lukion vai amiksen? Olin lukiossa Lahden yhteiskoulussa. Suoritin lukion neljässä ja puolessa vuodessa.

- Mikä oli sun lempiaine, kun kävit koulua? Ala-asteella tykkäsin kaikesta, englannista ehkä eniten, ja se säily yhtenä lempparina aina. Yläasteella aloin tykätä maantiedosta, ja lukiossa tää jatkui. Lukiossa mun ehdoton suosikki oli kuitenkin psykologia, vaikken ollutkaan niin kovin hyvä siinä :)

- Mikä on sun lempiblogi? Apua, mulle ei oo muodostunut vielä lempiblogia, enkä muutenkaan tykkää "arvostella" muiden yksityisiä blogeja :) Pidän jollain tavalla kaikista lukemistani blogeista? :)


- Tykkäätkö talvesta? Tavallaan, varsinkin kauniina päivinä ja jouluisin.

- Ootko ikinä kokeillu lumilautailua? En! Mutta oon halunnu joskus :)

- Haluaisitko käydä New Yorkissa? Kyllä kelpais :)

- Hienoin paikka, jossa oot käynyt? (Suomessa tai ihan missä tahansa?) Varmaan... Tampere :D Se oli jotenkin VAU :D XDD En oo ehkä käyny tarpeeks monessa paikassa :((((

- Mielestäsi kivoimmat lävistykset? Septum, medusa ja venytykset :)


- Livejournal vai blogger? Ehdottomasti molemmat!

- Milloin olet erityisen onnellinen? Nukkuessani, jos en näe ollenkaan unia.

- Parasta talvessa? Joulu :)

- Oletko enemmän kissa -vai koiraihminen? Kai mä enemmän koiraihminen oon ko mulla on koira? :D

- Mitä lemmikkieläintä et ottaisi? Käärmettä ;O


- Millainen asunto teillä on? 59 neliön kaksio. Eteinen, siitä oikealle ensin tilava makuuhuone, Eetun valtakunta, ja sitten iso keittiö. Suoraan edessä WC, ihan tilava sekin. Seuraavana vaatehuone, LIIAN PIENI :D! Viimeisenä olohuone, ehkä liiankin suuri(?), mutta tykkään, mun valtakunta. Olohuoneesta pääsee parvekkeelle. Kämppä on sotkuinen ja täynnä muuttotavaroita vieläkin. Ollaan laiskoja + noille ei oo mitään paikkaa. Ehkä tää joskus tästä... Ei olla juurikaan sisustettu, koska Eetun sisustusmaku on KAMALA ja se ei anna mun laittaa rahaa sisustamiseen :(

- Mikä oli sinulle vaikein aine koulussa? Fysiikka ja matikka.

- Missä olet hyvä? Dataamisessa? Tää on hirmu vaikea kysymys, koska mun on vaikea löytää itsestäni mitään hyvää... Ainakin olen hyvä siis itseni lyttäämisessä!

- Haluaisitko kertoa skitsofreniastasi, miten se ilmenee, eli oireita tms..? Nykyään skitsofreniani on aika hyvin kurissa, joten nykyisin oireistoni ei ole oikeastaan sitä "perusskitsofreniaa"? Mutta psykoosin ollessa päällä minua mm. hallitsi "toinen minä", joka palkitsi (harvoin) ja rankaisi (usein) minua, en saanut nukkua sängyssäni koska olin "likainen", jouduin istumaan jääkylmän suihkun alla vaatteet päällä, tunsin fyysisesti kuinka ajatukset kulkivat pääni läpi, eristäydyin, sain katatonisia "jumikohtauksia", en pystynyt esim. vastaamaan vaikka kuulin kysymyksen, olin apaattinen ja toimintakyvytön, ääni sisälläni käski tappaa isäni, uskoin vanhempieni seuraavan toimiani valvontakameroista jne. Nykyään on jäljellä enää jotain pieniä juttuja, jotka eivät pysy lääkityksellä kurissa... Esim. pelkään että mua seurataan (sen takia joskus on vaikea vaikka kävellä yksin jos kuulee askeleet takaansa, tekee mieli juosta karkuun), välillä jään edelleen jumiin ja käyttäydyn muutenkin "oudosti" (en osaa kuvata). Ääh, parempi ois kysyä mun lääkäriltä tätä :D

- Mistä masennuksesi lähti? Kukaan ei oikein tiedä? Mulla oli ihan onnellinen lapsuus, mutta ala-asteella mua alettiin kiusata, ja se jatkui aina lukioon asti. Lisäksi perheen taloudellinen tilanne heikkeni huomattavasti masennuksen alkuaikoihin + vanhemmat tappelivat silloin jatkuvasti, mikä oli mulle tosi rankkaa.


- Mikä on suurin unelmasi? Saada jonkinlainen suunta elämälle.

- Mitä pelkäät eniten? Tuntematonta.

- Montaako ihmistä voit rehellisesti sanoa rakastavasi? (Ketä?) Perhettä. Eetua. Isovanhempia. Lähimpiä ystäviä. Kivoja serkkujani perheineen. Siinä 15-20 henkeä (kyllä, oon kova rakastamaan)!

- Paljonko olet koneella päivässä? :---D LIIKAA XDDDDDDD Riippuu päivästä. 4-12+ tuntia? OOPS.

- Minkä pituinen olet? Jotain 161cm?


- Mitkä asiat elämässäsi ovat tehneet sinusta sen ihmisen, joka olet tänä päivänä? Hirveen paha kysymys! Siis kaikki, koko mun elämä ofc? En voi eritellä?

- Onnellisin muistosi? Niitä on samalla niin vähän ja niin paljon... En mie tähänkään osaa vastata :(

- Mistä haaveilet? Tähän oon tainnu vähän jo niinko vastata... Perheestä, suunnasta elämälle jne.

- Miten oot noin mahtava? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD HAJOSIN. Oon mahtava koska syön liikaa, siitä nää kilot ;) :D

2 kommenttia :

  1. Mä sain joku seittemän kysymystä......... :D

    VastaaPoista
  2. Alexia: tasan ei käy onnen lahjat haha :DDDDDDD

    VastaaPoista