Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 11. helmikuuta 2012

Ihania asioita ♥

Eilen oli mun nimpparit, ja käytiin isovanhempien kanssa kaupungilla syömässä :) Samalla shoppasin parille parhaalle ihan pienet ystävänpäivälahjat ja Annulle synttärilahjan. Äiti ja iskä kävivät jo torstaina ja toivat suklaata, vähän rahaa (! KIITOS) ja tämän ihanan kortin:


Kaupungilla näin myös sovitusti Nooraa pitkästä aikaa ♥ Käytiin Amarillossa kaakaolla toteamassa, että näytetään alle 18-vuotiailta, sillä meiltä kysyttiin paperit... Nooran lähdettyä kohti Helsinkiä Eetu nappas mut kyytiin ja matkattiin porukoille. Porukat, Otto ja Annu olivat tulossa Oton sotilasvalasta Vekaralta, ja odoteltiin niitä. Heidän saavuttuaan järjestettiin Annulle yllärietukäteissynttärilauluhetki ja lahjottiin Catan-lautapelillä. Eetun ja Oton laittaessa Eetun autoa sitten äidin ja Annun kanssa testattiin tuo peli, ja mielenkiintoinenhan se oli!! Syötiin vielä kebabaa ja pizzaa, ja lopulta heitettiin Annu ja Otto Annun kämpälle.

Kotiin saavuttiin vasta puolenyön aikoihin. Täällä mua odotti mieluinen yllätys; Soap&Skinin uusin nimeltään Narrow. Oli meinaan nopea toimitus niiltä, en odottanut tätä vielä :) ♥ Tänään sit kuuntelin tätä, ja hyvältähän se kuulostaa!


Vielä mieluisampi yllätys odotti sähköpostissa: rottapostia! Kasvattaja oli laittanut Seposta ja Simosta kolme kuvaa ja ilmoittanut, että luovutuspäivä tosiaan on siinä ensi perjantain kieppeillä. Alkuperäisen suunnitelman mukaan meidän piti mennä hakemaan pojjaat vasta lauantaina, mutta Eetu taipui ihan omasta tahdostaan hakemaan ne jo perjantaina!! Nyt vaan odotellaan kasvattajan viestiä, että mihin aikaan voidaan mennä :) Mukaan sieltä poikien lisäksi taitaa lähteä 5kg rottaruokasekoitusta, jota pojat ovat ymmärtääkseni tottuneet syömään. Jos vaikka vähän pehmentäis laskua kun pitää ihan vieraaseen paikkaan lähteä... :____)


Tässä Sepon kuono näyttää hassulta? :D


Awww ♥


Simo poseeraa :)

Tänään ohjelmassa vielä siivoustalkoot Eetun kanssa ja sitten kaupan kautta porukoille pelaamaan Bang!ia, kun Otto käy hankkimassa siihen uuden lisäosan :) Huomenna Eetun isän porukka tulee ehkä käymään, hui! En oo nähnyt niitä kuin pari kertaa, jännittää!

Nyt muromyslipatukka naamaan ja siivoamaan :) Mukavaa viikonlopunjatkoa kaikille!! ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti