Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 7. helmikuuta 2012

Tarpeellinen väliaikapäivitys


Ostin näitä sitä rottien virikepalloa varten, mutta perkele, ovat sittenkin liian isoja siihen :( Ja voin kertoa, että maistuvat suht pahalle :DD Oli vaan pakko kokeilla kun kuulostivat niin hyviltä!!

Käytiin samalla Clas Ohlsonilla ja ostettiin sisä-/ulkolämpömittari niin itseämme kuin rottiakin silmälläpitäen. Samalla Eetu keräs mukaansa jos jonkinnäköistä pikkutavaraa joista en ymmärtänyt yhtään mitään...? Ja lopuksi suuntasimme vielä Citymarkettiin, ostimme vaniljajäätelöä (joka taitaa kyllä jäädä syömättä tänään) ja mää hommasin pari puuttuvaa ystävänpäiväkorttia :)

Asiasta kukkaruukkuun: tuntuu, että nykyään netissä ihmiset pitävät sua tylsänä, jos sulla ei mene huonosti? Tuntuu itsestäkin että oisin muuttunut tylsemmäksi kun olo on muuttunut paremmaksi. Että oisin kadottanut sen jonkun terän itsestäni, muuttunut pehmeän ympäripyöreäksi. SE ON EPÄREILUA! Elän ensimmäistä kertaa elämässäni vaihetta, jolloin uskallan varovasti sanoa, että voisin EHKÄ haluta voida hyvin, ihan pikkaisen, mutta kuitenkin. Ja samaan aikaan tuntuu siltä, etten enää kiinnosta ihmisiä. Että kaikki huokaisevat syvään, ja ajattelevat, että nyt se ei enää kaipaa huomiota, onhan se ihan ok. En väitä, että ihmiset tekisivät näin, mutta tältä se tuntuu. Kai se on osittain tää nettimaailma mikä aiheuttaa tän tunteen, täällä pyörii niin paljon "sairasta" porukkaa että kadottaa helposti sen totuuden? Harmi heidän - meidän - puolestamme. Mutta joo, en ehkä mieti "syvällisiä" tän enempää :) Alkaa vielä ahristaa perkele!


12 kommenttia :

 1. Mä meinasin ostaa viimeksi noita Mustista ja mirristä. Päädyin kuitenkin omenan makuisiin ja hamstereille on hyvin kelvanneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mää oisin ostanut niitä omanan makuisia, mutta päädyin lopulta näihin :D haha!!

   Poista
 2. Et oo ympäripyöreä etkä varsinkaan tylsä ihminen! :( Ja sitä paitsi musta on hirveen hienoo kuulla että sulla menee hyvin ja oon onnillenin sun puolesta. ♥

  VastaaPoista
 3. Musta on paljon mielenkiintosempaa lukee sun kuulumisia, kun ne on HYVIÄ!

  Sun pitää muuten sit raportoida aina, jos Sepi ja Simppa puree sua että tiedän uskallanko ottaa sellasia otuksia :D
  Koiran pureminen ja näykkiminen ei varmasti satu yhtään niin paljon... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla :))

   haha joo :DD toivottavasti ne ei pure mua... voih :DD

   Poista
 4. Mitä vittua. Hengaat väärissä paikoissa, jos iloinen olo on luokiteltu siellä tylsyydeksi. Mitäköhän ihmiset aina odottaa toisiltaan - jotain sirkustemppuja? Itse uskon olevani tylsä juuri sen takia, että menee huonosti ja valitan vaan. On kivempaa lukea, että jollain menee hyvin. Ainahan tilanteet voi muuttua, mutta harmitellaan sitä sit kun se on ajankohtaista, eiksje?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta puhut :) nautitaan tästä hetkestä ny ko se on päällä! :)

   Poista
 5. Olen huomannut saman, nimittäin sen, että hyvä vointi ei enää kelpaa ihmisille (ainakaan internetissä). Itseltänikin ropisee lukijoita pois, kun en kirjoita saatanallisista ahdistuksista, vaan kerron välillä ihan mukavaakin perussettiä, eli miten hyvältä elämä loppujen lopuksi tuntuukaan.

  On ne ihmiset outoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihmiset on :/

   no mutta perkele, pitää muistaa, että sellaiset ihmiset eivät ole arvoisiamme! oikeasti meistä kiinnostuneet nauttivat seurastamme/teksteistämme kaikenlaisina :)

   Poista
 6. Oon huomannu kans että kirjoittajan hyvin(pahoin)vointi on suoraan verrannollinen lukijoiden määrään... :P Onhan se joskus kiinnostavaa lukea sellaisten ihmisten blogeja, joilla menee todella huonosti. Saa uusia näkökulmia asiaan. Mutta musta on ainakin tosi kivaa huomata, että jollain blogin pitäjällä alkaa sujua elämä paremmin, vaikka aikaisemmin olis ollu ihan aallonpohjalla. :)

  VastaaPoista