Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

"Haluan vain ihmisarvon"

Mulla on kamalat fiilikset. Muistot psykoosista, vaikeimmista masennusajoista, itsetuhosta, ahdistuksesta ja muusta sairaasta puskevat esiin. Ahdistaa. Ahdistaa pirusti. Haluaisin kadota vain lääkepilveen. Pois täältä, pois. Syön suklaata ja tunnen itseni läskipossuksi, niin oksettavaksi, kamalaksi. Inhottaa.


Leikittiin rottien kanssa hetki, olo parani hieman, mutta se taitaa olla vain väliaikaista. Huoh. Opamoxit houkuttavat, houkuttavat niin. En tiedä otanko niitä, tuskin. Yöksi on pakko ottaa Tenoxi, en osaa taas nukkua ilman. Huomenna Vaku; pitää pyytää että Tenox-resepti uusittaisiin ja kysyä hoitajalta jos saisin papereita itsestäni (virallisen diagnoosin yms., kiinnostaa lukea mitä ne lääkäritädit on musta kirjoittaneet aikojen saatossa).


No nyt meni 75mg Opamoxia alas kurkusta, en kestänyt enää. Vittu oon heikko. Itkisin jos vaan perkele pystyisin.


Huomenna myös naistenryhmä. Myöhästyn hieman, koska oon buukannut tuon Vakun juuri siihen päälle; täytyy muistaa ilmoittaa Vesculle että tuun hetken myöhäs. En oo oikeesti jutellu hoitajan kans varmaan melkeen puoleentoista kuukauteen? On käynyt kaikenlaista, oon unohdellut ja hoitsu ollut kipeenä ja sit oli toi Pallo haltuun -kurssi ja kaikkea. Ois niin paljon kerrottavaa etten tiedä mistä aloittaisin huomen. Onneks se on jo huomenna, huh! En kestäis enää kauempaa. Haluan kertoa et alamäki on täällä taas, että mua väsyttää, että mua ahdistaa, että mä en jaksa enää tätä paskaa. Epäilen että saan kerrotuksi. Jotenkin siellä käynti silti helpottaa - useimmiten.
Mä oon niin kyllästynyt kaikkeen. Lääkkeet alkaa hiljalleen vaikuttaa, olo muuttuu pöhnäiseksi pilveksi. Ajatus ei kulje ja kulkee silti selkeästi. Heilun kummissa asennoissa kasvot tyhjinä. Silmät painuvat kiinni. Kohta taidan napata 80mg Tenoxia ja toivoa et herään aamulla ees joskus. Aivot käy jo niin hitaalla että. Taitaa olla aika lähteä tutimaan jo nyt.
Heitelkää edelliseen postaukseen kysymyksiä, oisin onnellinen :) Kiitos ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti