Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 17. huhtikuuta 2012

And that's why they call me bad company

Mielialat heilahtelee suuntaan ja toiseen. Samaan aikaan oon helvetin energinen ja väsynyt, iloinen ja ahdistunut, onnellinen ja masentunut. Kaveri kyseli, oonko miettinyt että mulla saattais olla maanisuutta tai jopa skitsoaffektiivinen häiriö tän skitsofrenian sijaan. Olenhan mä miettinyt, en oo vaan koskaan tainnut sanoa sitä ääneen? Täytyy ehkä huomenna Vakussa avata suunsa. En tiedä muuttaisiko se mitään jos diagnoosi vaihtuisi. Ainakin olisin hieman pettynyt, sillä skitsoaffektiivinen häiriöhän ei ole "yhtä vakava" kuin skitsofrenia (lol), ja mun pieni pääni itkisi sitä. Tyhmä pää, tyhmätyhmä pieni pää.

Kurkku on kipeä, korvia särkee, pientä lämpöä. Toivottavasti tää menee ohi enkä saa mitään tappajaflunssaa nyt. Olo on vaan inha, blääh.

Nälkäkin, jotenkin. Vaikka söin vasta jäätelöä ihan liikaa. Ehkä voin armahtaa mahani kohta leivällä. Mistä muistuukin mieleeni taas, että olen ruma ja lihava, läski. Inhottaa, oksettaa. Katsoin äsken peiliin ja näin pullanaaman, triplaleuan (ja enemmänkin), läskimahan ja ihraiset käsivarret. En pidä itsestäni, en pidä siitä miltä näytän.

Eilen tuli kutsu pääsykokeisiin. En taida mennä, ei musta ois opiskelemaan kuitenkaan, joten miksi edes vaivautua pääsykokeisiin? Pitäisi niissäkin joko valehdella olevani terve tai sitten saada aikaan se, että saisin ikuisen leiman otsaani. Ehkä toi ei oo muutenkaan mun ala, ehkä mikään ei ole. Maybe I was just born to die. Jos joku tietää varmasti, saa kertoa. Huoh.


There's something seriously wrong with me,
but no one knows what's the matter.
There's something really sick inside me,
but no one knows how to save me. 
Click, click says the gun,
no bullets left for this dying one. 
Blood rushing through my veins,
nothing kills my pain. 
I have to set myself free somehow,
and you'll be sorry you never really
listened or understood. 
Click, click says the gun no more.
Bullet to the head and she'll be gone.
- ellie dolores '12 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti