Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

I’ve got a way to work this out; I’ve got a way and you know how

Päivä meni huisssss nopeasti. Herättiin kahdentoista pintaan, puol kaks oltiinkin jo porukoilla, ja syötiin kanaa, riisiä ja paistettuja ananasrenkaita yms. Oli meinaan hyvvää! ♥ (Huomatkaa: ei salaattia Elinalle! Hyi, se on pahhaa!)


Sit siinä hengattiin hetki, äiti ja Eetu joi kahvia ja kateltiin telkkaa, kunnes joskus ennen puol kolmea hypättiin autoon ja ajeltiin Vääksyn suuntaan serkuille. Alisa oli kaunis as usual, ja lahjottiin sitä. Se tais tykkää lahjastaan; Paris Hiltonin CanCan -hajuvesi (ostettiin se sille Emman kanssa, mut Emma tais olla vähän huonossa hapessa eikä oikein ehitty ko morjestamaan :D pus vaan Emmallekin!). Ja paikalla oli serkkujen, kummieni (= serkkujeni vanhemmat), porukoiden ja isovanhempieni lisäks myös serkkujen Hilma, ehkä maailman iloisin koiraneiti!


Okei, tässä se ei oo kovin iloisen näköinen vaan väsyneen :D


Hilma-neiti ja komeet hampaat! :D

Pelattiin me Eetun ja Alisan kanssa viel Bang!iäkin, Alisa hakkas mut ja Eetun ko ei oikeen hallittu kokonaiskuvaa XD Voi meitä konkaripelaajia ko hävittiin amatöörille XD


Kaikessaan mukaisa päivä! Unohtu taas kaikki murheet ja muut, tuntui hyvältäkivalta ja oli hauskaa. Huomenna jatketaan vähän samalla linjalla, mennään nimittäin taas porukoille - tällä kertaa saunomaan - ja jäädään ehkä yöksikin. Suunniteltiin et vois vappuna käydä ehkä oikein terassillakin, mut ei sitä tiedä. Voi olla et käydään ehkä isovanhemmillakin...? Mitä nyt jaksaa/ehtii/pystyy/haluaa :D

Huomen pitäis ekaks mennä kai toimintakeskuksen vappuun, mutten tiedä jaksanko sittenkään. Jos huomen pitää viel käydä kaupas, ja mennä porukoille suht aikasin ni... Huhhuh, en jaksa herätä niin aikasin XD Eikä kyl Eetukaan. Et taidan jättää väliin. Toivottavasti mulle ei suututa, mutko se ois taas sitä itseään suomeks sanottuna. Että taidan vaan vaihtaa vappuvapaalle jo nyt (enkö muka oo jo? :D)! Oon aina vapaal lol.

Ja jos en ehdi enää kiusata teitä uudella postauksella niin

HYVÄT VAPUT KAIKILLE :) ♥

4 kommenttia :

 1. hyvää vappua elina sullekkin !
  kaikki kääntyy lopulta hyväksi, elämälle onnellinen loppu !
  jaksuja ja haleja <3:)

  VastaaPoista
 2. Lahja oli ihana ja tuoksuu tosi hyvälle ♥ kiitos siitä ! (: Otetaan uusiks joku kerta toi Bangin pelaamine. :DD ja sinäkin olit kaunis niinku aina ! (---:
  & Hyvää vappuu sullekki ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. awwwwww, kiitos :3
   ja joo, anytime! :D oot haka siin XD

   Poista