Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Little miss sunshine


Näin alkuun terveisiä eiliseltä  t. blingbling-Seppo

Eilen käytiin juhlimassa Oton tänään olevia synttäreitä; syötiin kalliisti Santa Féssä ja oli meinaan hyvvää! Kohta ollaan lähdössä Eetun äidin perheen luo katsomaan niiden Emma-koiravauvaa. Pitää muistaa ottaa kamera mukaan niin saan kuvia ehkä tännekin (huom. EHKÄ, koska oon huonoin kuvaamaan mitään mikä liikkuu :D)!

Ulkona on lämmin, oikein melkeen kesälämmin! Ainakin tuntee jo kesän saapuvan. Odotan kesää, pääsee isovanhempien mökille, on juhannus ja sukulaiset, juhlia... On aina liian kuuma, hiki valuu selkää pitkin, ahdistaa... Kannattaa olla läski! B) Mut kesä on silti ihan jees!

Paljon on taas tapahtunut, ja ei mitään. Juttelin edellisen merkinnän aiheista Vakussa, mut otettiin vakavasti ja asiaa pohditaan nyt. Puhuttiin ihan eläkkeelle jäämisestäkin, ja ihan hoitajan toimesta. Täytyy tähän palata vielä sen kanssa kun aihe jäi jotenkin vain roikkumaan ilmaan. Olo on ollut suht tasainen ja iloinen. Tiedä johtuuko siitä, etten ole napsinut ihan täysiä annoksia Deprakineä... Mut hyvä olo ollut kuitenkin. Päätin jättää Pallo haltuun -kurssin kesken, ja samoin pitäis vielä ens viikolla ilmoittaa, etten oo tulossa pääsykokeisiin. Helpotti huomattavasti mun oloa nää ratkaisut.


Huomen meen naistenryhmän kanssa keilaamaan, odotan jo! Sen jälkeen viel porukoille, jossa isovanhemmat ja kakkua Oton synttäreiden kunniaks. Torstain ja perjantain vietän sit porukoilla nekin auttaen äitiä jossain sen koulujutuissa missä pitää säätää Skypen kanssa :D Sit sunnuntaina viimeistään kait serkun synttäreille, ellei aiemmin. Ihan jees viikko tulossa, I think? Ainakin näillä fiiliksillä :)

Mut nyt taidetaan suunnata katsomaan Emma-neitiä, purr ♥ *pentusöpöily*!! 
Hyvät sunnuntain jatkot :)!

PS. Before the Dawnin uusin on jeeeeeeeeeeeees! Sen voi kuunnella ennakkoon täältä :)

2 kommenttia :

 1. Että mie tykkään noista siun läväreistäs *_* Ootko harkinnut muuten septumin venyttämistä? Joku 3-millinen vois sopia sulle tosi kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, mäkin diggaan niitä!!
   ja oon harkinnu, mut a) en uskalla ja b) eetu sais kohtauksen, joten oon tyytyväinen tähän :DDD

   Poista