Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Perhosvaikutus

Ei tuonut posti mitään kivaa; ainoastaan S-ryhmän asiakasomistajalehden ja tiedon, että oon käyttänyt viime kuussa S-ryhmän kauppoihin lähes 250€. Sais Eetu olla tyytyväinen, sillä noi taitaapi olla oikeestaan kaikki pelkkää ruokaa :D

On kuuma, väsyttää, nälkä. Eikä mitään tekemistä kun se postikin petti. Onneks huomen pääsee porukoille syömään munkkia, ja eiköhän se jo maanantaina pitäis ilmestyä kivaa postia - vihdoin. Maanantaina pääsen myös hakemaan klipsit postista kun ovat jo sinne tulleet, ja joku päivä voi sit ommella rastoja kiinni niihin! Odotan innolla! Posti on vaan vammanen tääl Ahtialassa, on pirun kaukana et pitää aina mennä bussilla tai autolla = autolla tässä tapauksessa, en jaksa mennä bussilla ko siinä menis niin helvetisti aikaa. Harmi siis kun ei kuuluta keskustan postiin, se ois helpossa paikassa Triossa ja sinnepäin tulee mentyäkin :D Toi mein posti kun on ihan väärässä suunnassakin!

Kameran akun laturi on JOSSAIN, ärsyttää kun en löydä sitä. Sain postcrossing-kortin, jossa luki et "enjoy the wind". Rotat nukkuu sievästi häkissään. Taidan mennä ottaan nokoset siksi aikaa kunnes Eetu tulee kotiin, bye!


“Butterflies can’t see their wings. They can’t see how truly beautiful they are, but everyone else can. People are like that as well.”

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti