Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Sekalaisia ajatuksia


Yöllä herään toistuvasti säikähtäen ääniä 
jotka huutaa nimeäni pimeyden sisästä
yöllä minä heittelehdin palavilla aalloilla
 unessani katson, kuinka miestä murhataan

 Viime yö oli pelottava, täynnä kauhua ja yninää, huutoja päässä. 
Heittelehdin sängyssä, pyörin, olin puoliksi unessa, puoliksi jossain. 
Mun on pakko saada syötyä taas lääkkeet, pakko. Onneks meen 
isovanhemmille huomenna yöks niin on silloin ainakin pakko pakottaa 
itsensä syömään lääkkeet. Ei enää painajaisia ja huutoja keskellä yötä.
Ei enää heikotusta, levottomuutta ja sekavia, juoksevia ajatuksentynkiä. 
Oon tyhmä ja sairas, inhoan, vihaan. Miksen voi pystyä, miksen!?

Huomenna ryhmän jälkeen tosiaan isovanhemmille, laitetaan hennaväripäähän ja katotaan mitä siitä tulee! Toivotaan parasta. Tekis mieli rastottaa pää, mutta ihmiset ei anna mulle lupaa, nyrpistelevät vaan nenäänsä :/ Kaipaan rastoja. Ne on niin ihanan huolettomat! Ja ne sopii mulle, perkele! Kerään kohta naapureilta nimet alle adressiin että saan hankkia ihan OIKEAT rastat. Ei enää kuituja. Ainoo mikä pelottaa on se et joudunko vetään kaljuks sit ko haluan ne pois, mut se ois sen ajan murhe? Marisen tääl ko pikkukakara.

Käytiin Eetun kanssa kattomassa Iron Sky. Sai multa kritiikkiä ja kiitosta, oli erilainen ko mitä odotin, mut ihan katottava varsinki ko ottaa huomioon että se oli suomalainen leffa. Musat oli aika mahtavat :)! Ja olihan se visuaalisestikin aika siisti. Huono puoli oli et keksin taas siitä itelleni tekosyyn mässätä :CC Paskaminä.

Kohta pitäis kai painua pehkuihin että jaksaa aamulla herätä. Eessä ois harrasteryhmä; en tiedä yhtään mitä siellä tehdään, jännittää. Toivottavasti ei mitään mihin tarvii rahaa, köyhdyin tolla leffareissulla melkeen 40€ kun maksoin kaiken paitsi limut Ärrältä. Tietty kirpparikierros ois ihan kiva, tai keilaus tai jotain. Onneks ei oo ainakaan kuntosalia ko se oli viime viikolla ko lintsasin :( Njoo, mut jos vaikka suuntais sänkyyn :) Hyvät yöt!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti