Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Somewhere I belong

Tää tyty on rakastunut, tää tyty on onnellinen. Tällä tytyllä on paras Eetu, parhaat rotat, parhaat kaverit, paras perhe. Jotenkin mä oon täynnä onnea! Eetu sanoi et mussa taitaa olla kevät sisällä - ehkä mussa onkin! Ehkä mä vihdoin herään talviunesta, ehkä mä vihdoin nousen! Haluan uskoa.


En oo viillellyt sitten joulukuun. En ole en ole EN OLE! Ajatellut olen, tahtonut olen, pystynyt en ole. Olen voitolla. Terä on kyllä tallessa, mutta vielä jonain päivänä mä ojennan sen hoitajalle - ehkä jo tänä kesänä?

Eetulla on alkanut kesäloma, mut sillä ei vaan oo kesätöitä. Se tietää sossun luukkua ens kuussa, ja tiukkaa elämää, tiukempaa jos sossu on ilkeä eikä annan rahaa. Mut mä haluan uskoa et me selvitään, onhan meil perheet ja ennen kaikkea toisemme.


Kuuntelen Linkin Parkin Meteoraa ja hymyilen - tätä ei oo tapahtunut aikoihin, yleensä oon itkeny. Tää on vaan jotain parasta musiikkia, tääkin! ♥

Tänään mulla on tunne että mä löydän paikkani, tänään mulla on tunne että mä kuulun jonnekin - ja se jokin paikka on just täällä, just tässä paskasessa ja sotkuisessa kämpässä just ton miehen kanssa ja just näiden rottien kanssa jotka kusee mun villapaidalle ja sohvalle ja juoksee nytkin iloisina pitkin olohuonetta (ja terrorisoi Eetun käskevästä äänestä päätellen jotain :D)!


Tänään tuli postia, ja toivottavasti huomennakin. Tän päivän posti oli K-18, mut huomen pitäis tulla LAULUpeli Wiille! ♥ Ja alkuviikosta pitäis tulla hiusklipsejä, joihin Annun kanssa ommellaan mun kuiturastat ja TADAA, kesärastat are back!

Mulla oikeen oo mitään varsinaista asiaa... On vaan helvetin hyvä olo! En tiedä miten saan nukutuksikaan tässä olossa, ehkä yritän silti :D Toivottavasti teil on ees puoliksikin mahtava fiilis, koska se on jo yksistään mahtava!


Have a happyhappy greatgreat tomorrow, darlings! ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti