Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 5. toukokuuta 2012

Hetkiä, sekunteja

Hyvä päivä! Nukuin aamulla pitkään, ja söin pitkästä aikaa ihan leipää aamupalaks pelkän jogurtin sijaan. Siinä sit hengattiin hetki, kunnes yhden jälkeen lähdettiin kaupoille Eetun kanssa. Ostin rotille kuiviketta, rottapellettejä (joista näyttävät pitävän kovin!) ja lämpökuivattuja sirkkoja, yummy! :3 Sirkat ovat myös poikien mieleen, nomnom vaan. Sit ajeltiin Eetun äidin perheen luo, syötiin ja Eetu lähti laittaan skootteriaan kuntoon, jotta sen sais myytyä. Istuttiin ja juteltiin Eetun äidin kanssa, oli mukavaa. Puhuttiin mm. et voisin ehkä harkita koulunkäyntiavustajankin ammattia, siin pääsisin lasten kans tekemisiin ja auttamaan, muttei tarvis lukea ko kuulemma vuoden verran kansanopistossa. Ongelma: hinta 700€. Täytyy pistää mietintään, ei oo vielä kuitenkaan ajankohtainen.

Leikin Emma-koiranpennun kanssa, ja nyt kädet on naskalihampaan jälkiä täynnä. Samoin pelattiin Eetun pikkusiskon kanssa jotain mystisiä lautapelejä, kunnes Eetu oli tältä erää valmis ja suunnattiin kotiin. Matkalla käytiin Kariston huoltsikalta jäätelöä ja nyt on maha täynnä tiikeriä :D

Huomenna illasta porukoille katsoon lätkämatsia; jään sinne yöks. Sieltä sit maanantaina hoitajan luo keskusteleen ja naistenryhmään. En tajuu et taas on yks viikko kohta eletty ;O Mut joo, parempi näin ko ne hitaasti kuluvat sekunnit.

2 kommenttia :

  1. http://atc24h.blogspot.com/2012/05/11-questions-haaste.html

    Heitin sulle pienen haasteen kehiin. :) Käy kurkkaamassa!

    VastaaPoista