Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 12. toukokuuta 2012

Ja en pelkää enää

Oon huomannut, etten ole enää niin peloissani "paranemisen" suhteen. En pelkää enää voida hyvin. En pelkää enää lääkityksestä vapautumista, tai lievempää diagnoosia. En pelkää enää sairautta. Nyt pelkään vain tulevaa - ja sillä terveellä tavalla.


Rottapojista on kysely tosiaan lähetetty, vastausta ei ole vielä saatu, mutta odotan innolla. Eihän meillä periaatteessa olisi varaa, mutta toisaalta... Toisaalta taas ensi kuussa mun pitää maksaa osa äidin valmistujaislahjasta, ja serkun rippilahja. Äidin valmistujaislahjasta saan jonkinmoisia kuvia muuten huomenna! Jännittää, mukava nähdä millaista on luvassa!

Eetu tais nukahtaa, yllättävää. Se on kuulemma käynyt unille pelottavan aikaisin - siis aamulla - viime aikoina, ja oon huomannu sen itsekin. Ihan hyvä siis että nukahti jo nyt, kipeäkin kun on. Ehkä itsekin vois kohta harkita unten maille painumista... Väsyttänyt koko päivän :/

Äitiä lahjoin jo huomista silmälläpitäen eilen, koska en tiedä missä kukakin viuhtoo itse äitienpäivänä :D Ostin sille pokkarin, paksun sellaisen, sinisen, mutta en perkele muista millään sen nimeä saati kirjailijaa! No, pikkujuttuja, tärkeintä, että äiti vaikutti olevan iloinen lahjastaan; se on yhtä kirjahullu kuin minäkin.


Sain kameran vihdoin yhdistettyä tietokoneeseen, joten saatte rumia kuvia naamastani jälleen! Vika löytyi tuosta piuhasta, liekö rotta kussut sen paskaksi tai jotain, mutta se ei halua mennä kunnolla kiinni ja siksi yhdistäminen häröää.

Muttamutta. Kaikessaan ollut taas hyvä päivä! :) Toivottavasti teilläkin :)!! ♥

2 kommenttia :