Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 11. toukokuuta 2012

Vauvakuume

Katseltiin Eetun kanssa ... rotanpoikasia! Ois niin mahtavaa saada laumalle jatkoa, nimetkin ois jo valmiina; Taneli ja Pasi vaan eivät ole vielä ruumiillistuneet eteemme! :D Hakusessa ois (unelmissa) russian silver (Pasi)- ja topaz (Taneli)-pojat (tai perskele, melkeen mitkä vaan söpöt, ja nehän on kaikki söpöjä!), ja ehkä pieni lisähäkki tuohon nykyisen päälle... :) Onhan niissä hommaa, kakkivat ja pissivät taas hetken miten sattuu, ja meitä jännittää miten sopeutuisivat asumaan yhdessä Simon ja Sepon kanssa, mut ääh on sitä muutkin selvinneet!

Laitoinpa oikein kyselyn noiden russian silvereiden perään, nyt jännätään! Oishan se 30€ rahanmenoa, mutta on se sit taas toisaalta paljon iloakin! Purr ♥ ...ja itseasiassa kyselin topazienkin perään, voi ei :D Se voi olla että meidän perhe kasvaa kohta ihan oikeesti!!

Vietin tässä muuten pari yötä isovanhempien mökillä! Oli mukaisaa! Syötiin, saunottiin, käytiin kirpparilla (sain kengät!), pelattiin korttia, istutettiin kukkia... Laittaisin kuvia, mut kamerani ei halua yhdistäytyä tietokoneeseeni enkä saa kuvia ulos siitä, joten saatte tyytyä yhteen tumblrista varastettuun kuvaan!

GOOD NIGHT, DARLING!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti