Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kun teksti ei luista käy näin

Pesen pyykkiä (tai konehan sen pesee...). Eetu nukkuu vielä. Muakin nukuttais, mutta ajattelen loogisesti: ei unta enää näin myöhään aamulla. Siksi pesen pyykkiä ja istun koneella. Hienoa.

Ei vieläkään (huonoja tai hyviä) kuvia rastoistani, sillä en ole edelleenkään saanut aikaiseksi vekslata niitä Eetun koneelta omalleni - jos sekään onnistuu, viimeksi kun kokeilimme näytti pahalta. Kokeilen jos tänään menen porukoille niin jos äidin koneessa olisi korttipaikka...

Tänään on ruma päivä - naamaruma. En tunne itseäni ollenkaan nätiksi, olen hikinen, ällö ja ruma. Oma vikani kun en jaksanut raahautua suihkuun vielä - ja muutenkin.

Sain eilen Pinjalta iiiiihanan yllätyksen; kirjeen ja mietteitä - ja tietty muumirahaa :DDD!! ♥ Tänään postiluukusta oli tipahtanut postcrossing-kortti Kanadasta, oikein jännittävä sekin! Voisin taas itsekin laittaa pari korttia menemään, ostaa huomenna postimerkit ja TSÄDÄÄM!

Piti lähteä Helsinki Prideen, mutta ei kyllä taida onnistua ilman että Eetu saa kohtausta - siksi en mene. Sen sijaan suunnittelen, että elokuussa menisin Tampereelle tapamaan Sonjaa. Oivoi että jännittää ja innostuttaa jo nyt!

Tilasin (vaikka ei olis pitänyt) bookplussasta kaksi kirjaa: Sylvia Plathin täydelliset päiväkirjat ja Ken Steelen The Day the Voices Stopped -kirjan, joka on Steelen tarina skitsofreniastaan ja siitä selviämisestä.

Oon pahoillani, tänään ei juttu luista, ei sitten ei millään! Ajattelin vain ilmoitella että I'm still alive and kicking. Sorry for this shitty text. :(


HAVE A SUPERHAPPY DAY EVERYPONY :3

np: Agnes Obel - Beast

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti