Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Sattuu

Just nyt ahdistaa. Hammasta särkee, ja mulla ei oo varaa mennä hammaslääkäriin. Itseasiassa mulla ei oo varaa mihinkään. Vituttaa, ahdistaa, vituttaa. Miks oon tällanen?

Helsingissä oli mukaisaa. Pinja oli ihana, Sivoska oli ihana! ♥♥ Iida ei valitettavasti päässyt tulemaan, mutta laitettiin Sivoskan kanssa hänelle kaunis (...!) kortti :D Ainoat miinuspuolet: helvetin kipeät jalat (joiden takia jouduin lähtemään pari tuntia etuajassa) ja rahaa meni, vaikka en ees ostanut oikein mitään? "Mokkasiinit" (♥!) SpiritStoresta, oranssinruskean lompakon Monkista, yhden rannekorun josta sain alennusta -15% Kapphalista ja nää rastakuidut Cybershopista (joo, mulla on rastat TAAS/VIHDOIN päässä!! oon niin happyhappy tästä!). 

Ensin seikkailin Pinjan kanssa monta tuntia, nähtiin ekaa kertaa, oli hyvinhyvin mukaisa nähdä! Käytiin kahdesti Mäkkärissä ja pyörittiin keskustassa. Sit lähdin Sivoskaa vastaan Viking Linen terminaaleille, sieltä hotellille ja lopulta päädyttiin pyörimään 1½ tuntia Helsingin keskustassa löytämättä mitään kivaa baaria XD Vain me pystytään tähän? :D Sit nukuttiin huonosti yö, herättiin, pyörittiin Sivoskankin kanssa kauppoja läpi, kunnes mun jalat sanoivat itsensä irti ja jouduin lähtemään kotiin. Mut tosiaan, uudestaan koska vain! (Paitsi noi jalat... XD)

Okei juttelin äidin kanssa ja nyt oon sit kai menossa hammaslääkäripäivystykseen sen jälkeen ko oon nähny Nooran tänään tossa kahentoista aikaan. Pelottaa helvetisti, mut niin sattuu hampaanseenkin helvetisti. Ehkä mä teen sen. Aaaa, pelottavaa! Soitin jo.. ööh, numeroon, josta aion kysyä et paljon toi kustantaa ja kertoa et ... en tiedä. ASFJOAFSKOÖAG!! Soitin kuitenkin, ne soittaa mull... NYT SIELTÄ TÄTI SOITTIKIN! Vihasen kuulonen ja sano että "jos nyt on ihan pakko". Mutko en pysty syömään mitään kylmää tai kuumaa ni perkele on pakko! Puol hammasta puuttuu saatana... Minähän menen, olkoon vaikka kuin vihasia mulle ;_____; Toivottavasti selviän hengissä kertomaan... :D


np: Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus - Te ette tarvitse minua

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti