Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 4. kesäkuuta 2012

Taivaanrannassa kuu/kyy


En ole jaksanut kirjoitella, anteeksi. Ei ole tapahtunut mitään - ja silti niin paljon. Nyt istun koneella (tavallaan) rankan päivän jälkeen ja juon Pirkan mangojääteetä, joka on rakkaus, kuunnellen samalla Mustan Kuun Lapsia. Olen väsynyt, ja se pelottaa minua.

Mitäköhän kertoisin; mitä on tapahtunut sitten viimeisen postauksen? Paljon, ja ei mitään, kuten jo sanoinkin. Olo ollut yleisesti ottaen hyvä, mitä nyt vähän ahdistanut, mikä saattaa olla täysin normaalia :DD Huomenna Noora tulee käymään meillä, odotan. Noora näkee Simon ja Sepon ensimmäistä kertaa, odotan. Ja olen ylihuomenna menossa vihdoin mutkien jälkeen Helsinkiin tapaamaan Pinjaa sekä Sivoskaa ja Iidaa. Odotan innolla, vaikka pelottaakin miten selviän niin pitkästä ajasta. Ja kun pitäisi vielä baariinkin jaksaa... :D

En oo nukkunut kolmeen yöhön kunnolla kun jännitän niin paljon tulevia tapahtumia. Tänä yönä taitaa olla pakko ottaa Tenox jotta nukkuisin, ei tee hyvää valvoa ja/tai nukkua huonosti.

Mun kameran piuha (siis se jolla kamera yhdistetään tietokoneeseen) tai sit se mihin se kamerassa liitetään on rikki. Joten. Vaikka ottaisinkin kameran mukaan Helsinkiin, en ole varma saanko jaettua kuvia teidän kanssanne :( Yritän, tai sit saatte tyytyä muiden ottamiin kuviin jotka varastan!

Mut nyt jos sitä vaikka leikkis pakkaavansa tavaroita keskiviikkoa varten... Jos se helpottais vähän tätä Suurta Odotusta? :3 Beware Helsinki, here we come!

np: Mustan Kuun Lapset - Aaria

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti