Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Väsynyttä menoa vol. 666

Hiukset likasina, rotat vapaana, väsyneenä siivouksen jälkeen, jossa tein taas liian vähän. Ei jaksais mennä suihkuun, ei jaksais pestä hiuksia. Ehkä teen sen vasta huomenna illasta, sillä aamulla ei ehdi kun haetaan Eetun pikkusisko kyläilemään.


Simo haistelee innostuneena mun puhelinta, kortteja, penaalia. Sepolla on silmässä jonkinnäköinen pikkutulehdus(?), ei onneksi paha. Oon niin onnellinen näistä kahdesta pikkuisesta! Ja syksyllä on varmasti tulossa kaksi lisää, olen siitä nyt niin varma, koska tänään Eetu suostui ostamaan eräästä eläinkaupan loppuunmyynnistä ne kaksi tasoa lisää häkkiin. Okei, saatiin ne -20%, joten tää ehkä vaikutti Eetun päätökseen (:DD), mutta kyllä sekin puhuu jo että "sitten kun syksyllä ne rotat tulee" tjsp. Leikattiin pojilta kynnetkin, ja Simo taas tapansa mukaan huusi. Sepiltä tää käy helpommin.


Näin tänään Nooraa. Oli mukava nähdä. Esittelin jo Nooralle sen synttärilahjankin, hehheh, vaikka voin ostaa sen Nooralle vasta ensi kuussa. Oon paha. Sit pitäis kirjottaa muutama postcrossingkortti ja viedä ne huomenna postiin. Ääää. Liikaa kaikkea pientä tekemistä. ÄÄÄÄ.

Musta tuntuu et mun tekstit on muuttuneet kovin tylsiks sen jälkeen ko ns. aloin voida paremmin. Ootteko samaa mieltä? Kiinnostaako ketään enää nykypäivänä lukea tylsiä, iloisensävyisiä blogeja? Eiks oo paljon trendikkäämpää olla masentunut - tai pitää ees muotiblogia? Joo. Oon tylsä. Onneks te lukijat ootte pysyneet :) ♥

Juhannukseks ei oo kai suunnitelmia? Paitsi lauantaina mennään kait Eetun isovanhemmille Anjalaan vaihtamaan autoon öljyt, bileet! Että vauhdikas jussi tulossa :D Nauttikaa tekin... :D!

np: Explosions in the Sky - Last Known Surroundings


PS. ONKO KUKAAN KIINNOSTUNUT CHARLAINE HARRISIN 
SOOKIE STACKHOUSE -KIRJASARJAN OSTOSTA? 

Mulla ois se, ekaa kirjaa luettu vähän matkaa, mut sit totesin ettei ole mun juttu. 
Myisin sen nyt pois, 30€ + postikulut. Toi on se sellanen "paketti", siinä on niiden 
kirjojen lisäks se sellanen hmm "johdantokirja", vai mikskä sitä pitäis sanoa? :D

4 kommenttia :

  1. Kyllä kiinnostaa lukea!!! Musta on hienoa, että sä voit hyvin ja sulla on kaikki kunnossa. :-) Tykkään muuten hirveesti tästä ulkoasusta ja mun on pitäny sanoo se jo monta kertaa. Fontti on kiva ja bannerikin on hienon yksinkertainen.

    VastaaPoista