Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Alive and kicking

Kävin Sillassa lauantaina ja tänään sunnuntaina. Olo parani jo lauantaina huomattavasti, ja tänään oon ollut "vain" väsynyt, enkä viipynyt Sillan keskustelussakaan kuin kymmenisen minuuttia - ei meillä ollut mitään puhuttavaa; olin hengissä, iloinen ja en edes ahdistunut - psykoottisista oloista puhumattakaan. Mä selvisin!


Mä tosiaan selvisin?! En jaksa uskoa sitä, mutta näyttää siltä että tää romahdus meni ohi helpolla, vaikka suht rankka se olikin. Alive and kicking on päivän sana!? :D

Jos saan siirrettyä/peruttua huomisen Vakun niin lähdetään ajelemaan ensin Jyväskylän suuntaan ja siitä Mäntän suuntaan, ja viedään myytyjä airsoft-aseita perille ja haetaan yks tilalle :D Kesäreissu! \o

Ääh, ei synny mitään järkevää tekstiä. Pointti on se, että oon taas (jokseenkin) kunnossa, mulla on junaliput 30.7.-1.8. -reissua varten ja kaikki näyttää järjestyvän :) Eli musta ei tarvi (hetkeen) huolia :) Hieman yksinäinenhän mä olen, ikävöin varsinkin Nooraa ja Pinjaa ja uusia tuttavuuksia joita en ole vielä tavannut? Mutta. Enää viikko niin oon jo melkeen lähdössä! Kuulostaa liian parhaalta ollakseen totta :) YAY! Sit näen ihmisiä taas ♥

Mut joo. Hyvät viikonalut kaikille :) Mäkin yritän selvitä taas eteenpäin! Pus ♥

np: Five Finger Death Punch - Succubus

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti