Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 21. heinäkuuta 2012

"Escape"' is one of my favourite words

Päivystyksestä sain silloin kolme Opamoxia, jotka söin kaikki kerralla. Seuraavana päivänä lääkäriltä resepti: 30 x 15mg Opamox. En ole syönyt yhtäkään, en uskalla, tiedän ottavani liian monta. Juuri nyt houkuttaisi, houkuttaisi niin paljon, mutten uskalla. Pelkään.

Tänään tuli rahaa. Maksoin sähkölaskun ja ostin tavaraa alennusmyynneistä. Kellokaulakorun, jossa on helmiä ketjussa. Punaisen, pehmeän ja ison villapaidan. Mustan mekon, jossa selässä vähän pitsiä. Violetin mekon, joka on silkkiäsatiiniasilkkiä, ja jossa on vyö. Mustan pitsineuleen. Hetken hymyilin.

Olen lihava, LIHAVA, oksettava.

Soitin Vakuun, "oletko varma että pärjäät kotona?", sain lauantaille ajan Siltaan, jossa katsotaan, tarvinko sunnuntaillekin ajan. Maanantaina sitten Vaku. Pelottaa, että joudun osastolle. En halua. En halua sinne tyhjyyteen ja tylsyyteen. Yksinäisyyteen ja tekemättömyyteen. En varsinkaan vastaanotto-osastoille. En.

Olen väsynyt, jälleen. Ja ahdistunut. Tänään tosin oli hieman helpompi päivä. Pelottaa. Ehkä menen vain nukkumaan, herään huomenna, ja kaikki on hyvin? Ehkä.


np: Explosions in the Sky - With Tired Eyes, 
Tired Minds, Tired Souls, We Slept

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti