Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

It's not just me, it's my whole generation

Rahahuolet kaatuvat niskaan. Mua ahdistaa, mulla on paha olla, en jaksa tätä enää. Ei ole edes lääkkeitä joita ottaa liikaa. Mutta ei, mä en lähde päivystykseen, siihen menis taas vaan lisää rahaa jos laittaisivat mut osastolle. Ei olisi hyvä se. Keskiviikkona Vaku ja lääkäri, koska omahoitaja on sairaslomalla.

Huomenna meen hakeen jo maaliskuussa tilatun Wintergirlsin Suomalaisesta, jonka toimitus VÄHÄN venyi, ja yritän päästä näöntarkastukseen, sillä en näe tietokoneen näyttöä kunnolla ja muutenkin vähän taas huolettaa. Lisäks ois muutenki mahtavaa saada uudet lasit, haluisin punaset "kakkoslasit", mutta mistä rahat? Ollaan muutenkin tyyliin niin peeaa ko voi olla.


Rotat touhuaa vapaana, niistäkään ei riitä tänään(kään) mulle iloa, mua vaan oksettaa. Tekee mieli huutaa ja riehua. En kestä enää. Ei oo ees oikeen lääkkeitä mitä yliannostaa, ei rauhoittavia, ei unilääkkeitä, ei kuin pelkkiä neuroleptejä. Ahdistaaaaaaa. Perkele. Itkettääkin. Huippaa. Stressaa. Pelottaa. Oksettaa. Ahdistaa. Itkettää.

Iskä ja äiti on onneks luvanneet maksaa mulle junamatkat kun toivottavasti lähden elokuun alussa seikkailemaan Suomeen. Hävettää, nolottaa ja ahdistaa sekin. Tuntuu väärältä että mä meen ja Eetu jää, mutta a) se ei haluis mun mukaan ja b) sen mielestä se ois vaan rahan tuhlausta joten parempi ehkä että jää oman mielenterveytensä takia... Mutta että mulla on odotettavissa jotain muuta ajateltavaa kuin tää ainainen paska.

HALUAN POIS TÄSTÄ.

np: Bullet For My Valentine - Tears Don't Fall

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti