Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 24. heinäkuuta 2012

Odotettavissa muodonmuutoksiaTajusin tänään taas miten, miten hurjan paljon mä rakastan Eetua. Kaikkea siinä, ja kaikkea mitä se on tuonut mun elämään. Vaikka se on välillä paskapää ja vittunaama, ni se on parasta mitä mulla on ♥ Ja tärkeintä!


Aion leikata hiukset lyhyeksi heti kun saan rahaa. Mua ei estä enää äiti, ei isä. Vaikka kyselinkin lupaa jo lähes kaikilta, niin mä aion tehdä sen. Eetu sen hyväksyy, vain sillä on merkitystä. Ja Noorakin oli sitä mieltä että that's the way to go! Joten. Hiukset läks, napsnaps, uusi lyhyempi tuGGa tilalle :)! En tiedä vielä tarkkaan millainen, inspiroivia kuvia on löytynyt (ja niitä saa jakaa mun kanssa!!), mutta jotain pörröistä ja no, mustaa, on tulossa? :)


PS. Tahdon myös tällaisen paidan, ehkä sellaisen toteutankin tässä syksyllä! ♥

np: Melody Gardot - Love Me Like a River Does

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti