Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 10. heinäkuuta 2012

Yhtä sokea kuin köyhä

Kävin eilen näöntarkastuksessa. Huonontunuthan se näkö oli, oikein olan takaa! Ennen olin miinus nelosen kastissa, nyt on oikea silmä -5.25 ja vasen -5.75. Piilokarsastus oli entisellään?? Että huhhuh, linssit senkun paksunee! Kysyihän se optikko vielä että oonko mä kasvanut pituutta viime aikoina ko on huonontunut näkö niin paljon. Olin silleen WHAT OON KAKSKYTKAKS! En oo kasvanu enää vuooooosiiiiiin :D

Että tää tietää rahanmenoa, yritän tänään käydä kyttäämässä jostain uudet lasit tilaukseen ja hyvän osamaksusopimuksen. Haaveilen punaisista kehyksistä vaikken ole edes varma sopisivatko ne mulle. Vai pitääkö tyytyä mustaan jälleen kerran. Synsamilla on ainakin hyvä ja ihana palvelu, ihania laseja ja käsittääkseni jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Taidan suunnata sinne ensin vaikka onhan se aika hinnakas paikka mutta... Plussat vie, plussat vie.


Eetu lähtee isovanhemmilleen töihin, minä ruokin rotat ja lähden porukoita vaivaamaan. Laitettiin myös pari airsoft-asetta myyntiin - puolet niistä tosin Eetun veljen - mutta jos niistä irtoais ees muutama penni?

Mut nyt peseen rottien ruokakippo johon olivat ... paskoneet. Sit ruokaa kuppiin, kamat kasaan ja kohti uusia taistoja taas kerran! \o

np; Billy Talent - Cut the Curtains

6 kommenttia :

 1. WHOAAAA mitä airsoft aseit ootte laittamas myyntii? Täällä nous kiinnostuskiikarit silmille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi! Minäpäs kerron ja laitan linkkiä!

   Galaxyn MP5K PDW
   http://tinyurl.com/ck3ejdg

   Maruin Glock 18C (2kpl)
   http://tinyurl.com/c5aqr89

   Maruin MP5 A4
   http://tinyurl.com/cb8t2r8

   Maruin AK47
   http://tinyurl.com/cpz5ynd

   Soittoa ihmeessä vaan tohon numeroon jos kiinnostaa, uskon että hinnoissakin voi olla vielä vähän hiomisen varaa ja muistaakseni se oli niin että laturinkin saa kympillä tuohon päälle mukaan :)))

   Poista
 2. Kiitos, tökin näitä porukan jätkiä olkapäähän jos jotakuta kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 3. jos yhtään lohduttaa mulla oli viimeks lasit -7,5. jee oon sokea :D ja nytkin tuntuu että pitäis vielä vahvemmat saada. kysyin optikolta, että koskas se opaskoira pitää hankkia. no hän nauroi että niin kauan kun laseilla näkee, ei mitään hätää. ja näinhän se on. kuulemma monilla joilla on huono näkö nuorena, alkaa näkö parantua itsestään siinä ~40 vuoden kohdalla. sitä odotellessa :)

  VastaaPoista