Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 6. elokuuta 2012

Mä hymyilen siinä kuvassa


En mä saanut kunnon kuvaa otettua. Niin, niistä mun uusista hiuksista. Yritän joskus myöhemmin uudestaan. Ne on kuitenkin toiselta sivulta korvan päälle lyhyet, ja toiselta leukaan pitkät. Tykkään ko mun lävistykset näkyy paremmin, kun pää ei oo niin painava ja sen pehkon peitossa. Opin tänään et mulla on aika tosi paksut hiukset.

Kuvittelen et tää päivä on ollut hyväkivajee. Mut ei se oo. Oon romahtanut itkemään kahdesti tyhjästä. Oon puhunut ääneen mun ajatusten kanssa kilpaa. Varasin ajan Vakuun huomiselle, mutta pelkään että vaan vaivaan niitä. Meen silti. Sit huomen on kans se kerpeleen vatsaongelmalääkäriaika. Ja just nyt mua väsyttää saatanasti.

Pointti: oon kulipäärotta and I like it.

np: The Verve - The Drugs Don't Work

4 kommenttia :