Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 31. elokuuta 2012

No title

Ei mulla mitään asiaa. Vähän jotenkin huono ja heikko olo. Ja rottakuume! Haluan niin kaks vauvarottaa noiden kahden löllykän seuraks :3 Ne on mun elämän suuri ilo ja onni just nyt, ne on niin ihania, sosiaalisia ja suloisia - sekä älykkäitä! Mut oon varma että jostain mä vielä ne kaks poikavauvaa tän syksyn aikana kääräsen hihi ♥

Tuntuu et ois kuumetta.

Lisäilin itteni blogilistalle ja blogloviniin. Saa alkaa seurata, jos kyseisiä käyttää :) Mäkin YRITIN löytää mahdollisimman monta teistä sieltä + niitä kenen blogeja seuraan/luen... Mutta... :D

Toivottavasti mun kirjat tulis huomenna jo Ärrälle että voisin hakea ne ääääääw. Huomenna muuten pelaillaan lautapelejä ja jään varmaan porukoille yöks koska jätkät lähtee aikaisin lauantaina softausskenaarioon enkä halua olla koko päivää yksin.


Sebién ja Simoán.


Way to ... sleep! ♥

np: Disarmonia Mundi - Parting Ways

2 kommenttia :