Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 28. elokuuta 2012

So let mercy come

Sekava olotila jotenkin. Tekis mieli vetää lääkeöverit, ihan just like that, huvikseen. Upota hitaasti lääkepilveen... Kauniiseen, puhtaaseen maailmaan vailla ahdistusta.

Kaipaan vanhoja aikoja, kun istun ja valvoin yökaudet, viilsin ja viilsin, syvään ja syvemmälle, aina rasvakudoksiin asti. Ihmettelen vieläkin, miten olen selvinnyt yli kahdestasadasta viillosta ilman yhtäkään tikkiä, ilman minkäänlaisia särkytiloja, ilman vakavampaa tulehdustilaa. Kaipaan sekavuutta, ahdistusta, masennusta, psykoosia. Kaipaan syömishäiriötä, laihdutusta, laihuutta. ... Kaipaan osasto 51:stä ja sen rutiineja ja henkilökuntaa.

Tajuan, etten ole vielä syönyt iltalääkkeitäni, ja kello on puoli kaksi yöllä. Otan ne nyt.


Olen liian väsynyt nukkuakseni. Haluaisin vain mennä parvekkeelle, sytyttää kynttilöitä ja kääriytyä vilttiin. En kuitenkaan tee sitä, sillä en voi saada samaan aikaan haluamaani tähtitaivasta ja vesisadetta - tuskin kumpaakaan.

Rakastan näitä syksyn pimeitä iltoja ja öitä. Rakastan syksyn melankoliaa, ja sitä kuinka se edustaa kuolemaa. Kyllä, en ole vieläkään päässyt eroon halustani kuolla. Se on aina läsnä, jossain, jollain tasolla, samoin kuin skitsofreniani - ja itsetuhoisuus. Niistä en koskaan pääse eroon, vaikka oireet olisivatkin piilossa. En koskaan; enkä usko että haluaisinkaan.

On tavallaan surullista, että kukaan ei voi täysin ymmärtää minua ja näitä tunteitani. Tavallaan se on helpotus, sillä en haluaisi lähimmäisteni joutuvan tuntemaan mitä minä tunnen.

Puhun taas sekavia, epäselviä. Miksen osaa pitää asiaani lyhyenä vaan jaarittelen?


Viime päivinä lähtö on ollut lähempänä kuin aikoihin. Olen ollut niin varma, että nyt mä sen teen. En ole tehnyt. Mä olen menossa osastolle, turvaan, luultavasti. En tiedä, auttaako se mitään, tuskin. Mä olen halunnut kuolla nyt seitsemän pitkän vuoden ajan - ainakin - ja en usko, että mua voidaan enää korjata. En tänään, en nyt.

Haluaisin oppia taas neulomaan villasukan.

Onneksi en tiedä missä ne Opamoxit piileskelevät... Huoh.

np: Linkin Park - Figure.09

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti