Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 5. elokuuta 2012

This is my final breath

Taas. Ahdistaa. Kädet jännittyy, lihaksiin sattuu, olen levoton. Ahdistaa. En tiedä mitä tekisin, minne menisin. En kestä. En jaksa. Multa loppuu into tähän pelleilyyn. Vaikka kaikki on periaatteessa hyvin - mikään ei ole. En vain jaksa. En vain jaksa. Ymmärtääkö kukaan?! Epäilen. 

Huomenna pitäis mennä leikkauttamaan hiukset. Odotan, vaikkakin olen myös kauhuissani. Äitini ei arvosta yhtään, ei muukaan perheeni, ei Eetu. Onneksi mulla on sentään muutaman ystävän tuki, mutta pelottaa silti. En edes tarkkaan tiedä mitä teen hiuksilleni. Pitää myös soittaa Vakuun ja kysyä jos saisin a) ihan yksilöajan tälle viikolle ja b) jos saisin verikoetulokseni koska tiistaina olen menossa lääkäriin jatkuvan ripulin (kyllä) takia. Pelottaa sekin. Keskiviikkona sitten toimintakeskuksen ja Vakun yhteinen palaveri.

En tiedä kenelle puhua, en osaa enää. Olen vain hiljaa ja ahdistunut. Eilen vedin neljä Opamoxia turhaan, koska vain teki mieli. Olisi tehnyt mieli vetää koko levy, mutta jätin välistä. Joku pieni järki mulla edes. Ja nyt olisin tarvinut nekin Opamoxit, mutten mä niitä millään takaisin saa. Enkä halua tuhlata mun kallisarvoisia pillereitä enempää joten kärsin tän illan. Pakko siis mennä kohta nukkumaan.

Houkuttais niin vaan lähteä tästä maailmasta. Juuri nyt tää olo on jo fyysistä; käsivarsia ja jalkoja särkee, särkee niin kuin joskus silloin kun sairauteni alkoi. Ja vaikka mä hymyilen ja nauran, niin en oo täysillä mukana. En vaan... ole. Tai nimenomaan vain olen. En elä. En jaksa. Haluan jo pois. Miksei musta ole siihen?


np: The Agony Scene - Scars of Your Disease

2 kommenttia :

 1. hei kuka on eetu? ja mitä sairastat? itelläni ollu masennus jo muutaman vuoden ajan /: tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eetu on mun mies ja mä sairastan skitsofreniaa.
   kiitos tsempeistä :)

   Poista